Κάνε μου λιγάκι γκρρρ… Όταν ένα παλτό ξυπνάει τα άγρια ένστικτα του στιλ σου!

Ένα λεοπάρ παλτό αξίζει τα λεφτά του. Αν ακόμα αντιστέκεσαι στη γοητεία του, ξανασκέψου το. Κι αν σκοντάψεις πάνω του τώρα στις εκπτώσεις τσίμπα το. Θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι χωρίς καμία αμφιβολία. Γιατί λεοπάρ σημαίνει άγρια ένστικτα και ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτά; Άρα σημαίνει σέξι και για το στιλ σημαίνει αυτό το “κάτι” που θα απογειώσει και το πιο απλό outfit.

 

Είναι αυτό το ένα κομμάτι που όπου κι αν το τοποθετήσεις θα κάνει τη “δουλίτσα” του. Με ένα τζιν κι ένα απλό t-shirt, με total black outfit ή και όχι. Με τακούνια, με sneakers, με φούστα, φόρεμα ή παντελόνι. Είναι ακριβώς αυτό το ρούχο που θα κάνει την εμφάνισή σου πιο πικάντικη. Είναι το “τζιγκιντιγκλόν” που θα μεταμορφώσει ακόμα και κάτι αδιάφορο σε ενδιαφέρον. Είτε μιλάμε για πρωινές είτε για βραδινές εμφανίσεις.

 

Ακόμα κι όταν βαριέσαι… αρκεί να το προσθέσεις πάνω σου και voila, απόκτησες στιλ. Να ξέρεις ότι λατρεύει τις κόκκινες πινελιές, γίνεται κομψότατο όταν το συνδυάζεις με κλασικό outfit και ροκάρει όταν το “αναγκάσεις”. Είναι χαμαιλέοντας σου λέω. Και είναι πάντα σέξι -από τη φύση του. Αρέσει στα αγόρια, θα το φορέσεις σχεδόν όσο και ένα μαύρο παλτό και δεν θα το αγνοήσει ποτέ η μόδα.

Το μόνο κακό που έχω να του προσάψω…
Αν για κακή σου τύχη βρεθείς σε ένα χώρο με άλλες δύο ή τρεις που φοράνε λεοπάρ παλτό, το θέαμα είναι από αστείο έως ενοχλητικό. #θελωναφυγω #παρτεμεαποδω 🙂

Read More

And More