Κάνε τη μόδα χόμπι

Το LUCreativeStudio είναι ένας χώρος που θα σε βοηθήσει να εξαντλήσεις τη δημιουργικότητά σου μέσα από σεμινάρια χειροποίητου κοσμήματος και αξεσουάρ, ραπτικής και κατασκευής τσάντας, felting, μεταμόρφωση και ανακύκλωση παλιών ρούχων, αλλά και σεμινάρια εισαγωγής στη ζωγραφική και την φωτογραφία.

Η ομάδα του LU αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων (ζωγραφική, γλυπτική, σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων, φωτογράφους κτλ.), ο οποίοι θα μοιραστούν μαζί σου πολύτιμες πληροφορίες, πρωτότυπες τεχνικές και απλές εφαρμογές για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας δημιουργικά και να ανακαλύψετε νέους τρόπους χαλάρωσης και εκτόνωσης. Εκεί θα μπορέσεις να βρεις και την αγαπημένη μας Πόπη Αναστούλη που επιμελείται τη στήλη DO IT YOURSELF του TLIFE.
Μέσα από τα σεμινάρια ραπτικής και κοσμήματος θα μάθεις να δημιουργείς μόνη σου ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ και τσάντες, χρησιμοποιώντας υλικά που ήδη έχεις ανακυκλώνοντας τα και μετατρέποντας τα σε νέα και μοναδικά κομμάτια.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αμφικτύονος 23, Θησείο, Τ. 210 3411271, Info@lucreativestudio.gr, ww.lucreativestudio.gr, Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαριλού Νικολάου

Το LUCreativeStudio θα είναι ανοιχτό για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

από την Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου,

καθημερινές από τις 17.00-20.00

Read More

And More