Κάννες 2016: H στιλίστρια της Bella Hadid αποκάλυψε τι φορούσε μέσα από αυτό το φόρεμα!

Θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο εμβληματικά φορέματα που φορέθηκαν ποτέ στο φεστιβάλ των Καννών. Όταν η Bella Hadid εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το Alexandre Vauthier σατέν φόρεμά της, όλα τα βλεμματα στράφηκαν εκεί.

Με ένα βαθύ ντεκολτέ και ένα σκίσιμο που έφτανε ψηλά στο μηρό είναι το φόρεμα που κυριάρχησε στις στήλες της μόδας την περασμένη εβδομάδα.

Τι ήταν λοιπόν αυτό που φορούσε από μέσα που εξασφάλιζε να μην αποκαλυφθούν τα πάντα; Η στιλίστρια της Hadid της Elizabeth Sulcer μίλησε με το Vanity Fair για να αποκαλύψει τα μυστικά της πιο πολυσυζητημένης fashion στιγμής του φεστιβάλ κινηματογράφου μέχρι σήμερα.

Λοιπόν, τι ακριβώς φόρεσε η Bella φορούν κάτω από το φόρεμα; “Το φόρεμα έχει ένα ενσωματωμένο στο μετάξι ένα κορμάκι,” αποκάλυψε η Sulcer. “Το Top-stick [η ταινία] είναι επίσης πάντα μια καλή ιδέα.

Θα πρέπει να εξετάσεις τα πάντα. Ένα fitting δεν είναι το ίδιο με το να φοράς το φόρεμα. Η Bella είναι έξυπνη και έχει αυτοπεποίθηση, και ξέραμε ότι θα μπορούσε να φορέσει φόρεμα.

“Ξέραμε ότι θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο και iconic με τον Alexandre Vauthier. Είναι ένας εκπληκτικό φίλος και ταλέντο στη βιομηχανία. Κάθε πτυχή του φορέματος είχε προγραμματιστεί. “

Read More

And More