Κανόνες για άψογο style από την Victoria Beckham

To πρώην Spice girl έχει δημιουργήσει μια ισχυρή φήμη για το στιλ της. Από τις μέρες της στο συγκρότημα με τον τίτλο Posh girl, μέχρι σήμερα, η Victoria Beckham  έχει μία μεγάλη πορεία στην μόδα. Έχει πλέον το δικό της προσωπικό style και είναι ξεκάθαρα πια από τα λίγα που αξίζει να παρατηρείς και να παίρνεις ιδέες. Από την pop αισθητική των 90ς έχει φτάσει πλέον στον modern minimalism και είτε την βλέπουμε στο δρόμο είτε σε red carpet τα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή είναι πάντα εκεί.

Το 2008 λανσάρει την διή της σειρά και πλέον όλες οι γυναίκες μπορούν να δουν και να αποκτήσουν κάτι με την υπογραφή της Beckham. Tα ψηλόμεσα παντελόνια, οι midi φούστες, τα statement παπούτσια και οι lux τσάντες σίγουρα καθορίζουν την βασική της στιλισιτκή γραμμή αλλά σήμερα θα δούμε πολλά περισσότερα και θα ανακαλύψουμε μαζί τους κανόνες που ακολουθεί και έχει τόσο διαχρονικά κομψό στιλ!

Oλόσωμη φόρμα σε minimal γραμμή φοριέται πάντα και ξεπερνά τις τάσεις. Συνδύασε την με μαύρα αξεσούαρ.

Μidi φούστες με πουκάμισο και μπότες, ένας συνδυασμός που αγαπάει και τον κάνει συχνά δίνοντας στην φούστα έαν πιο δυναμικό ύφος.

 

 

Μilitary t- shirt, θα μπορούσε να το έχει από τα 90s αλλά ο τρόπος που το συνδυάζει με blue jean και nude πέδιλα το φέρνει ξανά στην επικαιρότητα.

Denim on denim, εδώ έχουμε ένα jacket που θυμίζει πουκάμισο και δημιουργεί ένα σύνολο με τζιν που θυμίζει ολοσωμη φορμα αφού είναι απόλυτα ισορροπημένο.

Μaxi φούστα, σπάνια την έχουμε δει με τέτειο κομμάτι αλλά και εδώ ο συνδυασμός γράφει Beckham αφού την φόρεσε με πουκάμισο και κρατησε ένα large clutch για τσάντα.

Δερμάτινο παντελόνι τι καλύτερο από ενα t shirt σε λευκό χρώμα και classic γόβες. Minimal and stylist είναι ο κανόνας εδώ.

Color παντελόνι ου θα συνδυάσει με μπεζ στοιχεία για να το απογειώσει και θα κρατήσεις μία κόκκινη τσάντα που θα δώσει τα απαρραίτητο twist.

Λευκό  κουστούμι, απλά και στιλάτα με μαύρες κλασικές γόβες και lingerie top η Beckham θέτει τους κανόνες του νέου masculine chic.

Ένα ασπρόμαυρο σύνολο γίνεται look of the day με χρωματιστές γόβες, με αυτό τον τρόπο ανανεώνεται ένα κλασικός συνδυασμός που όλες έχουμε κάνει πολλές φορές.

Color block συνδυασμοί με γήινα χρώματα που δίνουν σοφιστικέ ύφος στην εμφάνιση σου. Μεταξωτά πουκάμισα συνδυάζονται με ψηλόμεσα παντελόνια για σίγουρη επιτυχία.

Τ shirt και τζιν, οτι πιο απλό ότι πιο στιλάτο, για την Beckham τα t shirt είναι αγαπημενο top και τα επιλέγει πολλά χρόνια τώρα.

Το κόκκινο χρώμα γίνεται στιλάτος συνδυασμός με leopard στοιχεία κυρίως στα παπούτσια που η Victoria επιλέγει  μπότες και κάνει αυτόν τον συνδυασμό να μοιάζει το απόλυτo styling tip.

Tα prints δεν είναι χαρακτηριστικά του style της, αλλά όταν τα φοράει τους δίνει ένα μοναδικό ύφος κυρίως με τα color παπούτσια και τσάντες σε έντονο χρώμα όπως μωβ που το λατρεύει και προτιμά τις τελευταίες σεζόν.

 

Read More

And More