Καύσωνας: Tι φοράμε αυτήν τη ζεστή εβδομάδα

Είμαστε πλέον για τα καλά στο καλοκαίρι και ο πρώτος καύσωνας είναι εδώ. Παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις μας δεν σταματούν και έτσι πολλές από εμάς πρέπει να βγούμε εκεί έξω, ακόμη και αν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο!

Ας δούμε μαζί μερικές συμβουλές για να μείνουμε δροσερές και στιλάτες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και ας προσπαθήσουμε να κινηθούμε όσο το δυνατόν λιγότερο τις ώρες που θα έχει πολύ ζεστή!

Πολύ σημαντικό, όταν έχει καύσωνα, είναι να επιλέγεις ρούχα από υφάσματα που «αναπνέουν». Έτσι θα νιώθεις πιο δροσερά κάτω από τον ήλιο. Τα λινά ρούχα αλλά και το βαμβάκι είναι τα καταλληλότερα, ενώ απέφυγε για αυτές τις μέρες τα συνθετικά.

Διάλεξε αέρινες γραμμές, για μεγαλύτερη άνεση κάτω από τον ήλιο. Αν πάλι δεν είσαι αυτής της σχολής, φρόντισε τα κολλητά ρούχα που θα φορέσεις αυτή την εβδομάδα να μην είναι από συνθετικά υφάσματα, γιατί θα κάνουν την ζωή σου ακόμη πιο δύσκολη! Φόρεσε ανοιχτά φλατ παπούτσια και διάλεξε neutral αποχρώσεις, αποφεύγοντας τα μαύρα και τα έντονα χρώματα.

Από τη θεωρία πάμε τώρα στην πράξη. Ας δούμε μερικά ωραία street style, που μπορούν να γίνουν ο οδηγός σου για τις καυτές μέρες που έχουμε μπροστά μας.

@anouckhkagautier

φορέματα εκτός από στιλ δίνουν και απόλυτη άνεση τις ζεστές μέρες και είναι αξεπέραστη επιλογή. Αέρινα με υφάσματα που δεν σε ζεσταίνουν αποτελούν την καλύτερη λύση για all day look.

@anoukyve

Τα shirt dress είναι επίσης μία τέλεια επιλογή για τις ζεστές μέρες. Ειδικά αν είναι λινά και έχουν γήινη απόχρωση, αποτελούν τέλειο outfit για τον καύσωνα.

@louloudesaison

Τα μακριά βαμβακερά φορέματα σε χαλαρή γραμμή είναι επίσης μια πολύ σωστή και αποτελεσματική λύση για τον καύσωνα, συνδυασμένα με σανδάλια και μεγάλη city bag.

Mια χαλαρή φούστα με ένα t- shirt και σανδάλια αποτελεί ιδανικό συνδυασμό, για να πας γραφείο και μετά, αν θες, βόλτα τις πολύ ζεστές μέρες του καύσωνα.

Αέρινα παντελόνια και πουκάμισα είναι ο πιο chic συνδυασμός  για το γραφείο τις μέρες του καύσωνα και σίγουρα το καλύτερο look αν θες να εντυπωσιάσεις.

@anoukyve

Η τζιν φούστα επίσης φοριέται πολύ τώρα. Για τις ζεστές μέρες διάλεξε μία λευκή με λινό πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια.

@pernillesbeak

Τα σύνολα που θα σε σώσουν τις ζεστές μέρες που έρχονται είναι τα άνετα σορτσάκια και τα φαρδιά πουκάμισα, γιατί θα είσαι άνετη και τα αέρινα υφάσματα θα σε κρατήσουν δροσερή και στιλάτη τώρα με τον καύσωνα. Μη φοβηθείς τα μανίκια, θα σε προστατέψουν από τις καυτές ακτινοβολίες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι φορεσιές των νομάδων στην έρημο είναι μακριές folk κελεμπίες με μανίκια!

@aimeesong

Τα πιζάμα σύνολα με όμορφα μοτίβα και χρώματα θα δώσουν στο στιλ σου ό,τι χρειάζεσαι, ενώ θα σε δροσίζουν αν διαλέξεις φυσικά υφάσματα όπως βαμβάκι και μετάξι.

@naaomiross

Τα mini φορέματα συνδυασμένα με σανδάλια είναι το κατάλληλο ντύσιμο για την πόλη, όταν ανεβαίνει ο υδράργυρος στα ύψη.

@lucywilliams02

Εκτός από τα ρούχα, τα αξεσουάρ σου πρέπει να έχουν και αυτά «φίλτρα» για τη ζέστη. Προτίμησε, λοιπόν, δερμάτινα παπούτσια και ψάθινες τσάντες για τις καυτές μέρες.

Read More

And More