Η Kendall και η Kylie Jenner σχεδίασαν μια νέα συλλογή με μαγιό

Η Kendall και η Kylie Jenner σχεδίασαν μια νέα συλλογή με μαγιό | tlife.gr

Παρόλο που εξακολουθείς να αισθάνεσαι ότι το καλοκαίρι ακόμη αργεί, η Kendall και η Kylie Jenner λάνσαραν μόλις τη δεύτερη συλλογή με μαγιό και έτσι σε κάνουν να νιώσεις ότι τελικά πλησιάζει!

Ενώ η Kendall και η Kylie εμφανίστηκαν και οι δύο στην διαφημιστική καμπάνια για την πρώτη συλλογή των μαγιό τους σε συνεργασία με το online κατάστημα Revolve το 2017, αυτή τη φορά η Kendall είναι η μόνη που κάνει εμφάνιση, φορώντας ένα κόκκινο και λευκό μπικίνι ενώ η Kylie ήταν πιθανότατα πολύ απασχολημένη έχοντας ένα μωρό για να φτάσει στην φωτογράφηση. Η νέα συλλογή των αδελφών, η οποία είναι διαθέσιμη τώρα στο revolve.com, ξεκινά από 58€ και φτάνει μέχρι 148€.

Εάν το να ξοδέψετε περισσότερα από 100 ευρώ σε ένα μαγιό σας φαίνεται λίγο ακραίο υπάρχουν κάποιες καλές ειδήσεις. Αρκετά κομμάτια από την προηγούμενη συλλογή μαγιό Kendall & Kylie για το Revolve είναι ακόμα προς πώληση, συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου κομματιού που βλέπουμε εδώ το οποίο στοιχίζει από 125 μόνο 45 πλέον και είναι διαθέσιμο σε πολλά μεγέθη!

READ more