Kenzotopia: Η νέα καμπάνια του Kenzo φωτογραφίζεται σε έναν επίγειο παράδεισο

Ο Kenzo πάντα έχει τις πιο ανατρεπτικές ιδέες στα catwalks και στα editorials που παρουσιάζει, με την τελευταία του καμπάνια να αποτελεί το αποκορύφωμα της ευφάνταστης δημιουργίας. Οι creative directors Humberto Leon και Carol Lim, κάλεσαν το φωτογράφο David LaChapelle να αναδείξει τις μαγικές του φωτογραφικές ικανότητες και να δημιουργήσουν όλοι μαζί το “Kenzotopia”. Το αποτέλεσμα είναι πολύχρωμο, σουρεαλιστικό και πολύ διασκεδαστικό, “παραβιάζοντας” το χειμώνα και χαράζοντας μια κατεύθυνση προς έναν πιο ζεστό προορισμό.

Η φωτογράφηση έγινε στο studio του LaChapelle στο Λος Άντζελες και προσεγγίζει μια ιδιαίτερη μορφή ενός παράδεισου. Το σκηνικό περιλαμβάνει φυσικά τοπία σε συνδυασμό με αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν τις μεγαλουπόλεις, όπως σκαλωσιές πολυκατοικιών, κρουνούς, φτυάρια, σκάλες και σίδερα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο LaChapelle για το “Kenzotopia”, τον επίγειο παράδεισο, ήθελε να φέρει στην επιφάνεια την αντίθεση της βιομηχανίας έναντι του φυσικού τόπου, τον αστικό κόσμο έναντι της φύσης. Ο κοινός παρανομαστής είναι οι άνθρωποι που καταλαμβάνουν αυτούς τους χώρους και ταξιδεύουν στον φυσικό κόσμο από το ανθρωπογενές περιβάλλον.

Ο Leon και ο Lim γνώριζαν ότι ο LaChapelle θα κατάφερνε να μεταφέρει το κοινό σε έναν άλλον κόσμο, κάτι το οποίο συνέβη. Και οι δύο creative directors ήταν οπαδοί του καλλιτεχνικού και ευαισθητοποιημένου έργου του φωτογράφου και αισθάνονταν ότι η αισθητική του θα προσέγγιζε την αντίθεση του βιομηχανικού και του φυσικού κόσμου.

Το αποτέλεσμα φυσικά, γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό με τα ρούχα και τα αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, τα printed μοτίβα και τις αέρινες γραμμές που δημιουργούν ένα αιθέριο αποτέλεσμα. Welcome to Kenzotopia!

Read More

And More