Kim Kardashian! Πως καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση

Η Κim Kardashian έχει ένα χυμώδες και σέξι σώμα αλλά και ένα δικό της ιδιαίτερο style που προκαλεί πάντοτε με τις εμφανίσεις της.

Άλλοτε με εφαρμοστά ρούχα που διαγράφουν τις καμπύλες της, με ημιδιάφανα υφάσματα, couture δημιουργίες, latex υφάσματα, δέρμα, αβυσσαλέα ντεκολτέ η Κim έχει καταφέρει να αποτελεί πλέον ένα  fashion icon με χιλιάδες fun σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα μέσα να την παρακολουθούν με ενδιαφέρον.

Εξελίσσεται συνεχώς με τα χρόνια και ενώ ακολουθεί κάποιες τάσεις έχει και δικό της προσωπικό στοιχεί πάντα ενώ πειραματίζεται και τολμά. Μπορεί οι επιλογές της να εξακολουθούν να είναι εκκεντρικές και ίσως είναι πολύ δύσκολο να μπορεί κάποια άλλη πέρα απ’ αυτήν (και τις αδερφές της) να τις υποστηρίξουν, όμως δεν παύει να αποτελεί ένα φαινόμενο που όλος ο πλανήτης παρατηρεί σχεδόν καθημερινά.

Μετά τον γάμο της με τον Kayne West θα λέγαμε ότι έκανε μία στροφή στο μινιμαλισμό, πάντα βέβαι με το δικό της ύφος και σιγά σιγά βλέπουμε να μπαίνει σε μία πιο high-end περιοχή μόδας,!Κάποιες φορές τα looks της να είναι μια υπερβολικά κάποιες άλλες μας φαίνονται πολύ ιδιαίερα αλλά σχεδόν πάντα οι εμφανίσεις της αξίζουν την προσοχή μας και σίγουρα έχει αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος της μόδας αντιμετωπίζει πλέον τις καμπύλες και τις γυναίκες με juicy σωματότυπους.

Σήμερα θα κάνουμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα σε stylish εμφανίσεις της και θα παρακολουθήσουμε από κοντά το style της Kim!

Φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, είναι τα αγαπημένα της και συνήθως έχουν και bustier details για να τονίζεται ακόμη περισσότερο το τέλειο ντεκολτέ της.

Sequin κομμάτια όπως mini φούστα, που συνδυάζει με masculine στοιχεία όπως πουκάμισο, ενώ για πιο μακριά πόδια συνδυάζει pvc platform σαγιονάρες που δίνουν εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Τα bustier top είναι αυτά που επιλέγει τις περισσότερες φορές, ενώ οι μπότες που αγκαλιάζουν τα πόδια είναι πολλές φορές η λεπτομέρεια στην εμφάνιση της που κλέβει τις εντυπώσεις.

Το croco σύνολα είναι so edgy και η Kim τα φοράει με τον καλύτερο τρόπο, εδώ σε ένα total black croco look που συνδύασε με croco bag και μεγάλα γυαλιά ηλίου για πιο μυστηριώδες ύφος.

Ψηλόμεσο τζιν σε λευκό χρώμα που φοράει συνήθως με  crop top και snake prints μπότες, που δίνει το απαραίτητο twist στο όλο σύνολο της. Η Kim φοράει μπότες όλο τον χρόνο με mini ή και με παντελόνια.

Όταν επιλέγει κουστούμια και κάνει σοφιστικέ εμφανίσεις μένουν αξέχαστες, προτιμάει συνήθως large blazers και παντελόνια σε ίσια γραμμή ενώ το συνδυάζει με nude body από την προσωπική της συλλογή.

Sequin φόρεμα που συνδυάζει με pvc γόβες και δημιουργεί ένα τέλειο αποτέλεσμα σε fashion ύφος ιδανικό για events μόδας ή βραδινές εμφανίσεις.

Τέλειο πλεκτό φόρεμα σε pink απόχρωση που αγκαλιάζει τις καμπύλες της και έχει και sexy cuts. Πάλι το συνδυάζει με τα ”μαγικά” παπούτσια που αφήνουν τα ποδια να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

 

Στις επίσημες εμφανίσεις σπάνια φοράει φορέματα ενώ δηλώνει fun των κουστουμιών και ιδιαίτερα σε ανοιχτά χρώματα που αναδεικνύουν την μελαψή της επιδερμίδα.

Δερμάτινο παντελόνι που συνδυάζει με ένα λευκό πλεκτό top και snake prints boots, σε look που συνδυάζει το sexy με το casual.

Tα snake prints είναι τα αγαπημένα της τόσο σε μπότες όσο και σε τσάντες αλλά μερικές φορές τα επιλέγει σε φόρεμα αλλά δεν προσθέτει καθόλου κοσμήματα ώστε να έχει ένα minimal αποτέλεσμα.

Χρώμα σπάνια φοράει, το κίτρινο παρόλα αυτά είναι από τα αγαπημένα της και εδώ το φοράει σε ένα total city look με top και midi φούστα που συνδυάζει με metallic πέδιλα.

Νude αποχρώσεις σε φούστα και top, έχει μία signature παλέτα με χρώματα που έχουν αυτή την απόχρωση που φοράει συνήθως και έχει υιοθετήσει και στην προσωπική της συλλογή με lingerie tops.

Maxi φόρεμα ξανά σε χρώμα κίτρινο που τελικα είναι το αγαπημένο της συνδυασμένο με metallic mules και ethnic σκουλαρίκια.

Από τις εμφανίσεις που άφησαν εποχή, latex ολόσωμη φόρμα και blazer Balmain στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Read More

And More