Η Kim Κardashian θα λάβει το πρώτο βραβείο μεγαλύτερης influencer

Η Kim Κardashian θα λάβει το πρώτο βραβείο μεγαλύτερης influencer | tlife.gr

Η Kim Kardashian θα λάβει το πρώτο βραβείο Influencer Award, στα βραβεία CFDA στις 4 Ιουνίου, μια νέα κατηγορία στα βραβεία που αφορά τα άτομα που έχουν επιρροή στο κοινό μέσω των social. Είναι ένα δείγμα για να τιμήσουν την 37χρονη διάσημη επιχειρηματία, που οδήγησε τα brands με τα οποία συνεργάστηκε, αλλά και την καριέρα της, σε τεράστια επιτυχία.

Δεν υπάρχει λοιπόν, κανένας άλλος πιο κατάλληλος από την Kim, που θα παραλάβει πρώτη αυτό το βραβείο, η οποία έχει 111 εκατομμύρια followers στο Instagram, κάτι που την κάνει αυτόματα παγκόσμιας επιρροής επιχειρηματία.

Την τελευταία δεκαετία, η Kim Kardashian West έχει κατακτήσει το νόημα της επιρροής στην ψηφιακή εποχή”, δήλωσε η Diane Von Furstenberg, πρόεδρος της CFDA. Από τα καλλυντικά μέχρι τη μόδα, η επιρροή της Kim επεκτείνεται σε μεγάλο βαθμό, ενώ έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως ο Calvin Klein, και συνεχίζει να κάνει νέες συνεργασίες με δυνατά brand!

Η Kardashian είναι μια αληθινή ψηφιακή δύναμη και για αυτό θα της απονεμηθεί στην τελετή των CFDA Awards στο Μουσείο του Μπρούκλιν, στις 4 Ιουνίου το πρώτο αυτό σημαντικό βραβείο!

READ more