To κλασικό καρό του Burberry αλλάζει χρώμα!

Πέρυσι, ο Christopher Bailey ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει τον οίκο Burberry μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Πριν, όμως, από την τελευταία συλλογή του, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, ο Βρετανός σχεδιαστής έχει ήδη αποκαλύψει τη νέα έμπνευσή του που αφορά τα χρώματα στο κλασικό καρό του οίκου.

Ο Bailey έχει αποφασίσει ότι στην τελευταία αυτή collection του θα ενσωματώσει τα χρώματα του rainbow για τη νέα σειρά του, κίνηση που συμβολίζει τη στήριξη του οίκου στην παγκόσμια gay κοινότητα. Επιπλέον, ο οίκος έχει κάνει ήδη δωρεές σε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις, την Albert Kennedy Trust, το Trevor Project και την ILGA, οι οποίες δουλεύουν για να παρέχουν καθοδήγηση και πόρους στην LGBTQ κοινότητα σε διεθνές επίπεδο.

Ως “ανοιχτά” ομοφυλόφιλος, η Bailey παντρεύτηκε το 2012 και έχει δύο νεαρές κόρες με το σύζυγό του. Παρ’ ό,τι η τελευταία συλλογή του θα είναι αυτή που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο ο ίδιος θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το τέλος του έτους. Μέχρι αυτή τη στιγμή, εξακολουθεί να είναι άγνωστο ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Read More

And More