Κοσμήματα: Πώς να τα φορέσεις για να αναβαθμίσεις τα look σου!

Τα κοσμήματα είναι τα μαγικά κομμάτια που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή μας. Αυτό το “κάτι” που προσθέτει λάμψη και ενδιαφέρον στα look μας. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, οι πινελιές που αναβαθμίζουν το στιλ μας και φυσικά μας φτιάχνουν τη διάθεση. So… “Do”! Η εταιρεία Pandora και η νέα παγκόσμια καμπάνια της ”DO” μας εμπνέει να είμαστε αληθινές προς τον εαυτό μας και με τη νέα συλλογή της Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε μοναδικά το προσωπικό μας στιλ.

Ευέλικτα δυναμικά σχέδια, υλικά υψηλής ποιότητας, εκθαμβωτικές πέτρες, μοντέρνες γραμμές σε συνδυασμό με vintage λεπτομέρειες προσδιορίζουν την νέα υπέροχη συλλογή που είναι ήδη στα καταστήματα. Από την αρχή της δημιουργίας τους μέχρι το τέλος τα κοσμήματα Pandora συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία. Και επειδή τώρα είναι η εποχή που ανανεώνουμε όλες την ντουλάπα μας μία βόλτα σε ένα κατάστημα Pandora θα σου δώσει τη δυνατότητα να δεις καινούρια σχέδια και με τις σωστές επιλογές να κάνεις update basic looks.

Η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, σε βοηθάει να φορέσεις τα κοσμήματά σου σωστά και να αναβαθμίσεις τα look σου. Τα καθημερινά, αλλά και τα βραδινά… Σύμφωνα πάντα με τις τάσεις της νέας σεζόν!

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Office look

Στο γραφείο τα χρώματα που φοράς είναι basic και αυτήν την εποχή και πιο pastel, οπότε δώσε λάμψη με ασημένια κοσμήματα που θα σου δώσουν κομψότητα και sophisticated αίσθηση.

Σακάκι BSB 99€
Παντελόνι BSB 69.90€
Γόβες Νak 169€

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλα τα κοσμήματα Pandora

Night out

Tο αγαπημένο σου little black dress μπορεί να μεταμορφωθεί σε glam item με κοσμήματα από ροζ χρυσό και υπέροχα σύμβολα.

Φόρεμα Ιso
Πέδιλα Sante

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλα τα κοσμήματα Pandora

Boho

Στο αγαπημένο boho style πρόσθεσε πολλά διαφορετικά δαχτυλίδια, κολιέ με σύμβολα και δερμάτινα βραχιόλια.

Τουνίκ και παντελόνα όλα Nidodileda
Platforma sandals Nak

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλα τα κοσμήματα Pandora

Denim

Τα αγαπημένα σου τζιν, φέτος θα τα συνδυάσεις με off shoulder top και θα δώσεις θηλυκότητα και χρώμα με υπέροχα βραχιόλια και δαχτυλίδια σε όλα τα χρώματα, αλλά και διακριτικό κολιέ!

Jean H&M 39.99€
Τop Zara 25.95€
Πέδιλα Galliano Nak

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλα τα κοσμήματα Pandora

Και μια βόλτα στα καταστήματα Pandora με τη Σοφία για να δούμε τις νέες τάσεις στα κοσμήματα!

Read More

And More