Κοσμήματα: Tα 7 πιο δυνατά trends για αυτό το καλοκαίρι

Τα κοσμήματα είναι το “κερασάκι” στην γυναικεία εμφάνιση που πάντα δίνει αυτό το κάτι παραπάνω που επιθυμείς στο αποτέλεσμα του συνόλου σου.

Σκουλαρίκια κολιέ βραχιόλια έρχονται και μπλέκονται δημιουργικά με τα σύνολά σου τα τονίζουν ακόμη πιο πολύ.

Ανάλογα τον τύπο σου έχεις ένα αγαπημένο style και στα κοσμήματα. Κάποιες προτιμούν τα χρυσά κάποιες τα faux κάποιες τα ασημένια κάποιες όλα αυτά μαζί.

Παρόλα όλες αγαπάμε και επενδύουμε σε κοσμήματα κάθε σεζόν για να έχουμε το σωστό αξεσουάρ για τις εμφανίσεις μας.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε τις 7 πιο δυνατές τάσεις για τα κοσμήματα αυτό το καλοκαίρι ώστε να πάρεις μία ιδέα πριν…πάρεις τα νέα σου jewerelly.

1. Εar cuff

Για τα κορίτσια που αγαπάνε τα σκουλαρίκια αυτό το trend είναι αγαπημένο και υπάρχει στο “χάρτη” τις τελευταίες σεζόν. Φέτος οι επιλογές είναι πολλές, απλά όπως τα έδειξε ο Margiela futuristic από τον οίκο Μugler ή sportwear από τα catwalk του Fendi.Mεγαλώνει και το μέγεθος οπότε αυτό το καλοκαίρι τα ear cuff έχουν extyra large μέγεθος.

2. Κοχύλια

Τα αγαπημένο κόσμημα των surfer βρίσκεται πλέον ψηλά στα must have και όχι μόνο για όσους κάνουν sea sports. Kολιέ, σκουλαρίκια ή και βραχιόλια με κοχύλια ήταν το μεγαλύτερο trend στα catwalks και μεγάλοι οίκοι όπως Missoni και Etro τα “τίμησαν” στις summer collection τους. Φόρεσε τα από τώρα στην πόλη και μην περιμένεις τις διακοπές για να τα χαρείς.

3. Αrmy cuff

Χαρακτηριστικό αξεσουάρ στην καλοκαιρινή συλλογή της Chloe, φοριέτα περίπου στην μέση του χεριού και έχει ευέλικτο σχήμα ώστε να προσαρμόζεται σωστά στο χέρι ενώ είναι στολισένο με πέτρες σε erth tones.Βεβαίως υπάρχον και πολλές ακόμη εκδοχές από χρυσό ή με αρχαιελληνικό ύφος για να βρεις αυτό που σου αρέσει.

4. Κρίκοι

To αγαπημένο αυτό trend αυτό το καλοκαίρι μπαίνει στο x large μέγεθος και κάνει την διαφορά στην εμφάνιση σου όταν είναι στολισμένο με πέρλες. Διάλεξε εντυπωσιακά σχέδια και φόρεσε το με όλα σου τα summer look από το πρωί μέχρι το βράδυ.

5. Φτερά

Ενα trend Που είδαμε τον χειμώνα στα catwalks φαίνεται ότι θα μείνει και το καλοκαίρι δυναμικά στο προσκήνιο με κοσμήματα που έχουν αέρινο ύφος στολισμένα με φτερά. Από τον Louis Vuitton μέχρι τον Loewe τα φτερά έχουν στολίσει σκουλαρίκια και κολιέ για να δώσουν μία μαγευτική αίσθηση στην εμφάνιση σου αν τα επιλέξεις.

6. Αλυσίδα

Αλυσίδες μεγάλες φορεμένες σαν κολιέ είδαμε από τους οίκους Μarni kai Οff White, το δυνατό σημείο σε αυτό το αξεσουάρ είναι ότι έχει ένα statememt ύφος που μπορεί να απογειώσει το απλό σου denim look με μία κίνηση.

7. Logo

O oίκος Chanel το έκανε σαφές: logo logo logo. Σκουλαρίκια και κολιέ με lux logos είναι το must have για αυτό το καλοκαίρι, και αν θες να το τολμήσεις χωρίς να θυμίζεις ράπερ διάλεξε διατρητικό μέγεθος. Θυμήσου την Carrie Bradshaw και ακολούθησε τα δικά της βήματα στο logo σύμπαν.

Read More

And More