Κρύο! Η γούνα είναι το πανωφόρι που χρειάζεσαι για αυτόv τον καιρό

O χειμώνας έχει μπει για τα καλά και ενώ ένα jacket, ένα καπέλο, ένα ζευγάρι γάντια και οποιοδήποτε άλλο κομμάτι έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μπορεί να σε κρατήσει ζεστή, τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να σε ζεστάνει τόσο όσο μια γούνα. Ωστόσο, όπου και αν πας φορώντας την, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιου είδους δυσαρέσκεια. Δεν χρειάζεται όμως να επιλέξεις πραγματική γούνα. Προσωπικά, φοράω μόνο faux.

Αυτή τη σεζόν λοιπόν, και για καλή μας τύχη, η γούνα έχει την τιμητική της και οι σχεδιαστές την έδειξαν σε όλες τις εκδοχές της. Oversized αλλά και cropped, σε ζωηρές αλλά και ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις, με patchwork ή ακόμα και σε αξεσουάρ.

Επειδή όμως η γούνα μπορεί εύκολα να μετατρέψει ένα look από «classy» σε «trashy» αν δεν την συνδυάσεις σωστά, δες παρακάτω πως να τη φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο σύμφωνα με το κομμάτι που θα επιλέξεις.

Πάμε να δούμε πως την φοράνε οι διάσημες και να πάρουμε stylign tips για το πιο ζεστό πανωφόρι της ντουλάπας μας!

Φωτογραφίες Getty Images

H Κatie Holmes δημιουργεί ένα athleisuer style με φόρμες και sneakers αλλά σαν πανωφόρι επιλέγει το sold out teddy fur coat Μax Mara και έχει το απόλυτα cosy look για τα κρύα πρωινά στην Νέα Υόρκη.

 

Για την Bella Hadid το ιδανικό πανωφόρι σε ένα night out σύνολο με φόρεμα και μπότες είναι ένα fur black coat. Δεν το φοράει απλά το ρίχνει στους ώμους της. So stylish!

 

 

H so stylish Lucy Boynton συνδυάζει ένα leopard παλτό σε 60’s look με color καλσόν και mary janes δημιουργώντας ένα mod style.

Η Οlivia Palermo σε ένα breathtaking styling με υπέροχο φόρεμα και two colors γούνα που δίνει στο σύνολο μία elite αίσθηση. Όταν συνδυάζεις γούνα σε maxi γραμμή μην επιλέγεις αυτή που είναι μέχρι το πάτωμα αλλά στον αστράγαλο.

Η JLo λατρεύει τις γούνες ξεκάθαρα, στην εκδοχή αυτή συνδυάζει ένα λευκό φόρεμα σε maxi ύφος με ένα vintage fur jacket που έχει πιο all day στοιχεία παρόλα αυτά το σύνολο αποκτά μία 70s εικόνα που της ταιριάζει πολύ!

Η Hailey Baldwin ”ορκίζεται” και αυτή στο teddy fur coat και το φοράει με τα πιο basic outfits δίνοντας στην every day παρουσία της ζέστη και style.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία εμφάνιση που θα θυμόμαστε. Green leoppard γούνα με total black σύνολο και same shoes μοιάζει να ποζάρει σε εξώφυλλο δίσκου…του αγαπημένου της.

Η Rihanna με λευκό γούνινο παλτό που θυμίζει σύννεφο και θες να χαθείς και εσύ μέσα σε αυτό! Η huge ζώνη στην μέση δίνει τον stylish τόνο που ξέρει μόνο αυτή να επιλέγει.

Για την Selena ένα denim σύνολο αποκτά jet setter χαρακτήρα με το σωστό γούνινο παλτό. Σε black & white απόχρωση, θυμίζει κορίτσια στις campaigns του Michael Kors.

Τravel style για την Rosie Huntington με teddy fur coat και knee boots. Συνδυάζει μόνο black accessories και δίνει το απόλυτο chic αποτέλεσμα! Στιλάτο άνετο και ζεστό από μένα είναι ναι!

Κate Moss και γούνα, ένα συνδυασμός που έχει πολλές stylish εκδοχές, mongolian coat για σήμερα με leather platform μπότες όπως η Κate ξέρει να φοράει πρωί στην πόλη, ενώ για άλλους αποτελεί ένα band look.

Aξέχαστη στιγμή με την Carrie να τρέχει να προφτάσει τον…χρόνο φορώντας τις πυτζάμες της και μία amazing γούνα. Γιατί μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι αυτό το πανωφόρι.

Read More

And More