Ξέρουμε ακριβώς πόσο στοίχισε η “βασιλική” γκαρνταρόμπα της Μeghan Markle το 2018!

Ξέρουμε ακριβώς πόσο στοίχισε η “βασιλική” γκαρνταρόμπα της Μeghan Markle το 2018! | tlife.gr

Η Meghan Markle έχει αλλάξει ξεκάθαρα το τοπίο στο royal fashion style από τότε που μπήκε στην βασιλική οικογένεια! Εμφανίσεις που τις περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε φορά, κινήσεις που κάνει και δεν ακολουθεί το πρωτόκολλο, brand που επιλέγει και γίνονται huge trend σε λίγη ώρα, λίστα αναμονής για ρούχα που έχει βάλει, είναι αυτά που την καθιέρωσαν μέσα σε λίγους μήνες σαν από τα λίγα άτομα που επηρεάζουν το fashion κόσμο! Η Markle ξέρει να δημιουργεί fashion looks με κομμάτια από lux brands συνδυασμένα με πιο low budget εταιρείες, ενώ δεν έχει φοβηθεί να φορέσει ρούχα από εταιρείες που όλες αγαπάμε!

Παρόλα αυτά, έρευνα που έγινε πρόσφατα για τα έξοδα που παλατιού έφεραν στην επιφάνεια το ποσό που ξόδεψε η Duchess of Sussex… και αυτό είναι είναι 452,323.12 €. Η Markle διατηρεί μία υψηλή αισθητική στα look της με αγαπημένους oίκους όπως ο Givenchy, αλλά συνεχώς ανακαλύπτει και νέα labels που δεν είναι lux αλλά σίγουρα μπορούν να φορεθούν από μία Duchess.

Ας περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Meghan για το νέο έτος που αλλάζουν και τα δεδομένα, γιατί πλέον θα είναι και μαμά!

READ more