Ξέρουμε ακριβώς τι θα φοράει σε λίγο καιρό η Rihanna, η Kendall Jenner και πολλές ακόμα σταρ

Αν κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν θα θυμηθούμε πολλές διάσημες να εμφανίζονται με ξεχωριστά και ultra stylish looks. Πολλά από αυτά έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό μας γιατί συνήθως επιλέγονται από τα atelier και τις boutique μεγάλων οίκων και σχεδιαστών και αυτό αρκεί για να γίνουν… το talk of the town.

Πριν από λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2012, ένας νέος οίκος μπήκε στο δύσκολο παιχνίδι της μόδας και κατάφερε να ανταγωνιστεί μεγάλους οίκους με ιστορία χρόνων, να μπει στην γκαρνταρόμπα πολλών σταρ και να γίνει το big thing στον fashion world. Αναφέρομαι φυσικά στα Off – White που ίδρυσε ο Virgil Abloh και μέχρι και σήμερα είναι ο creative designer του οίκου.

Πριν από λίγες ώρες ο οίκος Off – White παρουσίασε την ανδρική συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνα του 2019/20. Μέσα στη συλλογή άνηκαν και μερικά γυναικεία looks τα οποία όταν αντικρίσαμε καταλάβαμε τι θα φορούν σε λίγο καιρό η Rihanna, η Kendall Jenner, η Hailey Baldwin – Bieber και η Romee Strijd, τέσσερις μεγάλες fan του οίκου.

Πάμε πρώτα να δούμε τις “Off – White” εμφανίσεις που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι σταρ κι έπειτα να τσεκάρουμε τα looks που είδαμε στο νέο catwalk του οίκου και που είμαστε σίγουρες ότι θα τα δούμε φορεμένα από αυτές.

Η Rihanna έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον οίκο και αυτό το καταλαβαίνουμε από τις δημόσιες εμφανίσεις που κάνει, αλλά και από τα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Για την ακρίβεια, σε συναυλία που είχε κάνει, είχε φορέσει μια oversized πουκάμισα κι ένα ζευγάρι λευκές μπότες που έγραφαν πάνω “FOR WALKING”. Εκτός από αυτό το look, έχει φορέσει ένα statement top και λευκές μπότες που έφεραν και πάλι την υπογραφή του οίκου.

Η Hailey Baldwin και η Kendall Jenner έχουν απαθανατιστεί από το φωτογραφικό φακό να φορούν floral looks Off – White. Η πρώτη διάλεξε μια ολόσωμη φόρμα και τη συνδύασε με sneakers, ενώ η δεύτερη ένα tuxedo με μια oversized belt (σήμα κατατεθέν του οίκου).

Τέλος, η Romee Strijd μετά το show της Victoria’s Secret είχε φορέσει μια στενή, floral ολόσωμη φόρμα, την οποία συνδύασε με λευκές γόβες.

Μια παρόμοια jumpsuit είδαμε και στο νέο show του οίκου, η οποία συνδυάστηκε με ένα κράνος και πέδιλα κρόσσια. Δεν πιστεύεις ότι είναι θέμα χρόνου να δούμε μια μεγάλη σταρ να τη φοράει;

Επίσης, από το catwalk δεν έλειψαν οι oversized πουκαμίσες και οι statement μπότες που από ότι έχεις καταλάβει είναι η αδυναμία της Rihanna και πολλών celebrities. Περιμένουμε λοιπόν, και με ανυπομονησία να τα δούμε φορεμένα σε street style εμφανίσεις.

Read More

And More