Ξέρουμε τι φόρεσε η Kendall Jenner στο χριστουγεννιάτικο πάρτι

Η Kendall Jenner και η υπόλοιπη φημισμένη οικογένειά της έχουν πολλές παραδόσεις στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών και μια από αυτές είναι ετήσιο πάρτι των Χριστουγέννων. Ανάμεσα σε όλες τις σούπερ στιλάτες εμφανίσεις, την εντυπωσιακή διακόσμηση, τα πανάκριβα δώρα και τους επίτιμους καλεσμένους, κάτι φάνηκε να ξεχωρίζει: το ιδιαίτερο παντελόνι της Kendall.

Οι σχεδιαστές από το Λ.Α. Azzi & Osta, δημιούργησαν ένα εκρού παντελόνι σε στενή γραμμή, το οποίο διακοσμούνταν από ένα 3D oversized στοιχείο στον μηρό και στη μέση. Η Kendall αποφάσισε να το συνδυάσει με ένα τοπ με πολύτιμες πέτρες, PVC πέδιλα, έπιασε τα μαλλιά της πίσω και ολοκλήρωσε με ένα κόκκινο κραγιόν για να δώσει χρώμα σε αυτό το ουδέτερο σύνολο.

Η επιλογή της Kendall μας αρέσει πολύ και αυτό γιατί επέλεξε ένα τόσο λαμπερό και ανοιχτό χρώμα, κάνοντάς μας να ξεχάσουμε για λίγο το μαύρο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα festive looks. Και οκ, μπορεί να μην καταφέρουμε να βρούμε το ίδιο παντελόνι με λιγότερα χρήματα, αλλά σκεψου σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσεις στο γιορτινό πάρτι ένα εκρού chinos σε συνδυασμό με ένα εκρού sparkly top. Σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά!!!

Read More

And More