Ξέχνα την corset belt! Αυτή είναι η νέα τάση στις ζώνες

Αν ψάχνεις για ένα τζιν που δεν έχει καβάλο ούτε πόδια, τότε σου έχω τέλεια νέα. Το denim brand Unrabel Projects μόλις δημιούργησε αυτό το new style denim κομμάτι, αλλά δεν είναι παντελόνι, ούτε mini φούστα, αλλά μία ζώνη!

Στην πραγματικότητα είναι αυτό που θα λέγαμε neo style denim belt, ένα τζιν δηλαδή που λείπουν όλα τα μέρη του, όπως πόδια και καβάλος, αλλά κρατά το πάνω κομμάτι και μοιάζει λίγο σαν tiny φούστα.

Η New York Post έκανε άρθρο αυτό το νέο αξεσουάρ, που αν θες να το αποκτήσεις και εσύ δεν έχεις παρά να βρεις 325 ευρώ. Η νέα αυτή τάση από Werid Denim αξεσουάρ είναι το νέο trend, και brands όπως το Unrabel Projects, ξεκίνησε ήδη τις προτάσεις του.

Σε περίπτωση που περιμένετε κάτι περισσότερο από αυτό το κομμάτι σας προετοιμάζω …δεν έχει κάτι άλλο, αυτό που βλέπετε. Είναι μόνο αυτό!

“Στην νέα του summer collection το label Unravel Project παρουσίασε denim belts για να δώσει νέο σχήμα στα oversized κομμάτια”, περιγράφει το net-a-porter για τα νέα αυτά αξεσουάρ. Έχει ανοιχτό μπλε χρώμα, φαίνεται το εσωτερικό ύφασμα από τις τσέπες και κάποια ξεβάμματα στο πλάι του, και βγαίνει σε 3 μεγέθη.

Είσαι έτοιμη για μία νέα εποχή στα αξεσουάρ;

Read More

And More