Ξεχωριστές δημιουργίες, έντονα χρώματα και εντυπωσιακές εμφανίσεις στην 3η ημέρα της Athens Xclusive Designers Week!

Η Εβδομάδα Μόδας συνεχίζεται, και το Ζάππειο Μέγαρο γέμισε για ακόμα μια μέρα στυλ και μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών. Πλήθος προσκεκλημένων  τίμησαν με την παρουσία τους την Athens Xclusive Designers Week και την 3η ημέρα, που ήταν γεμάτη ξεχωριστές επιδείξεις, νέες τάσεις, λάμψη και πολλά highlights.

Μόλις εχθές, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις νέες κολεξιόν των…

1.Romina Karamanea Fashion School

Oι επιδείξεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής με τους σπουδαστές και απόφοιτους της σχολής Romina Karamanea Fashion School που παρουσίασαν τις νέες εντυπωσιακές τους δημιουργίες.

2.EMCI

Ακολούθησε η επίδειξη του brand EMCI της σχεδιάστριας Μαργαρίτας Πριφτάκη, νικήτριας του Project Runway. Στη συλλογή της ξεχώρισαν τα φορέματα με ιδιαίτερα βολάν και έναν ώμο, τα έντονα μανίκια και οι nude κυρίως αποχρώσεις ενώ οι περισσότερες δημιουργίες θύμιζαν safari looks. Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν επίσης και ανδρικές δημιουργίες σε φαρδιές κυρίως γραμμές.

3.MK by Marios

Ακολούθησε η επίδειξη MK by Marios του Mάριου Καραβασίλη ενός από τους παλαιότερους νικητές των New Designers Awards με τη νέα συλλογή F/W 19-20. Μια συλλογή εμπνευσμένη από τα βασικά χρώματα του κόκκινου και του κίτρινου καθώς και τις αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου με avant garde αποδώσεις αλλά και μοναδικά head pieces. Μια συλλογή με pop και ethnic επιρροές αλλά και ιδιαίτερα υφάσματα όπως καπιτονέ, τούλι, παγετέ, ζέρσεΪ και μουσελίνα.

4.BAYA

Το αγαπημένο brand BAYA με βασικό μότο “Be as you are” παρουσίασε τη νέα συλλογή με athleisure looks που ξεχώρισαν. Χορευτές φορώντας λευκές και φλούο δημιουργίες «άνοιξαν» το fashion show κερδίζοντας τις εντυπώσεις και ανεβάζοντας τη διάθεση των παρευρισκόμενων. Στην πασαρέλα παρουσιάστηκαν ξεχωριστά κολάν, crops tops, ολόσωμες φόρμες συνδυασμένα με δυναμικά γεωμετρικά σχέδια και με μεταλλικές υφές αλλά και διαφάνειες για τις πιο stylish και sporty εμφανίσεις.

5.Kathy Heyndels & Giannetos Handmade

Η 3η μέρα της AXDW ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή επίδειξη Kathy Heyndels & Giannetos Handmade με τους δύο οίκους να παρουσιάζουν ξεχωριστές δημιουργίες. Στη  νέα συλλογή Kathy Heyndels με τίτλο SS19 “Mirage” πρωταγωνιστούν τα χρώματα. Απαλές αποχρώσεις του κίτρινου, έντονο πορτοκαλί, φούξια, λευκό και μπλε στη νέα συλλογή Pret a Porter του οίκου όπου κυριαρχούν τα κρεπ υφάσματα, οι δερμάτινες λεπτομέρειες, διαφάνεις και έντονα  κοψίματα. Μοναδικές νυφικές δημιουργίες μαγνήτισαν τα βλέματα στο τέλος της επίδειξης.

Ο οίκος Giannetos Handmade σ’ ένα εντυπωσιακό show παρουσίασε τη νέα συλλογή SS19 με τίτλο “Vintage Voyage” με ανδρικά κοστούμια υψηλής ραπτικής. Guest εμφάνιση στο show έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου με δημιουργία του σχεδιαστή.

 

Το μακιγιάζ των επιδείξεων της AXDW επιμελείται ο Φρέντυ Καλομπράτσο και η σχολή Freddy Makeup Stage, ενώ τα υπέροχα χτενίσματα δημιουργούνται με τα καινοτόμα προϊόντα hairstyling Rene Furterer υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της σχολής Diamantopoulos Academy.

 

 

Παράλληλα με τις επιδείξεις, οι επισκέπτες της AXDW έχουν ακόμη την ευκαιρία να απολαύσουν και να αποκτήσουν τις τρέχουσες συλλογές Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων που συμμετέχουν στον ειδικό χώρο των Xclusive Elements που έχει στηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και συγκεκριμένα τις δημιουργίες των 2K10, Ε.Τ Collection, La vie Jewelry, Miaou Niaou, Olga Loves Jewels.

Όλες τις ημέρες της διοργάνωσης διεξάγεται ο ανοιχτός διαγωνισμός Fashion Design Project όπου οι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτως σπουδών και με βάση μόνο το ταλέντο τους μπορούν να ετοιμάσουν σχέδιο εντός μιας ώρας διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στα επόμενα New Designers Awards.

Read More

And More