Ξεχωριστές δημιουργίες, λαμπερές εμφανίσεις και μεταμεσονύκτια shows στην 3η ημέρα AXDW!

Οι επιδείξεις της Athens Xclusive Designers Week συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία με το Ζάππειο Μέγαρο να γεμίζει με πλήθος κόσμου που επισκέπτεται την Εβδομάδα Μόδας για να παρακολουθήσει μοναδικά fashion shows και να απολαύσει νέες δημιουργίες από αγαπημένους σχεδιαστές.

 

 

Ο οίκος Nikos-Takis άνοιξε την 3η ημέρα της διοργάνωσης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους σε μια «Νέα Εποχή» με τη νέα συλλογή  SS 20 να χαρακτηρίζεται από την απλότητα των γραμμών και τα μοναδικά υφάσματα. Κυριάρχησαν οι στενές φόρμες στα αντρικά γαμπριάτικα κοστούμια αλλά και στα πιο casual & businessl ooks. Στην πασαρέλα παρουσιάστηκαν και νυφικά από μεταξωτά υφάσματα, με διαφάνειες, με δαντέλες και μινιμαλιστικά χειροποίητα κεντήματα. Τη συλλογή συμπλήρωσαν οι βραδινές δημιουργίες στο χρώμα της πούδρας, σε κίτρινο και σε μπλε ρουαγιάλ .Guest εμφάνιση στην επίδειξη έκανε η ηθοποιός Νικολέτα Καρρά με εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου.

 

 

Η Afroditi Hera ήρθε από την Κύπρο με τη νέα της συλλογή«Kaleidoscope» με μοναδικά prints που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Αέρινα φορέματα με ξεχωριστές λεπτομέρειες όπως κρόσσια και φαρδιά μανίκια, κιμονό και καφτάνια σε έντονες αποχρώσεις γέμισαν την πασαρέλα. Οι αφρικάνικες επιρροές στις δημιουργίες της ήταν έντονες ενώ τα μοναδικά looks ολοκληρώθηκαν με οversized aξεσουάρ.

Oι επιδείξεις συνεχίστηκαν με τη νέα κολεξιόν της Hunter  συνδυάζοντας τα πιο κομψά αξεσουάρ με μίνιμαλ στοιχεία σε χρώματα κυρίως γήινα αλλά και έντονα. Στις δημιουργίες που παρουσιάστηκαν είδαμε γυναικείες τσάντες πλάτης, ώμου, χιαστί, αλλά και beltbags που ξεχώρισαν. Η συλλογή ολοκληρώθηκε και με casual αλλά και business ανδρικές τσάντες.

 

Άρωμα θάλασσας αποπνέει η νέα συλλογή ‘Symphony of the Seas’ Tassos Mitropoulos όπου οι υφές είναι εμπνευσμένες από τον βυθό και οι λάμψεις από τη μαγευτική αντανάκλαση της άμμου. Maxi φορέματα, διάφανα μανίκια και ριγέ μαρινιέρες που παντρεύονται περίτεχνα με λάμψεις απο γκλίτερ και αστραφτερές υφέςείναι κύρια χαρακτηριστικά της νέας του συλλογής. Η τελευταία δημιουργία σε κοραλί απόχρωση που παρουσιάστηκε μαγνήτισε τα βλέματα.

Aέρινα υφάσματα, nude αποχρώσεις, και κομψές δαντέλες κυριάρχησαν στη νέα συλλογή “Ιnnocence” που παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου από τη ΜΥΑ φέρνοντας καλοκαιρινό αέρα στο Ζάππειο. Maxi δημιουργίες με διαφάνειες, παγιέτες και χρυσές λεπτομέρειες έδωσαν λάμψη στην επίδειξη.

H 3η ημέρα της AXDW ολοκληρώθηκε με το ανατρεπτικό show του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτουτα μεσάνυχτα του Σαββάτου σ’ ένα απόλυτα βιομηχανικό σκηνικό στην Πειραιώς 260.Με τίτλο «Νovus Ordo Seclorum» που σημαίνει «νέα τάξη στους αιώνες» και με αναφορές από τους αρχαίους πολιτισμούς των Ίνκας, των Αζτέκων, των Αιγυπτίων και των Ελλήνων και μία γερή δόση οριενταλισμού, ο Pericles Kondylatos πραγματοποίησε  ένα show με κύριο χαρακτηριστικό το spiritua lluxury. Το κόσμημα γίνεται πρωταγωνιστής με ζωντανά χρώματα και τη λάμψη του επιβλητικού χρυσού να κυριαρχεί ενώ οι πλούσιες δημιουργίες του ταλαντούχου σχεδιαστή κοσμημάτων φάνηκε να ακροβατούν περίτεχνα μεταξύ μόδας και τέχνης γεφυρώνοντας τους δύο κόσμους.

Read More

And More