Λαμπερά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια για τα party look σου!

Βρισκόμαστε στην μέση της εορταστικής περιόδου και αφήσαμε πίσω μας τα Χριστούγεννα αλλά τα καλέσματα δεν σταματούν εδώ.

Ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με εντυπωσιακά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα δώσουν έξτρα πόντους στο στιλ μας. Ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ που θα μας δώσουν τοπεποίθηση και αέρα εορταστικό αφού έχουμε ακόμη πολλά πάρτι να πάμε.

Ρούχα για τα πάρτι

Τα μεταλλικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το βελούδινο προτείνεται για όσες αναζητούν την αίγλη και την κομψότητα στο στιλ τους. Χρώματα όπως το μαύρο, το ασημί, το χρυσό, το μπλε, το πράσινο και οι αποχρώσεις του κόκκινου έχουν την τιμητική τους, όπως κάθε χρόνο και τέτοια εποχή άλλωστε. Οι μάξι γραμμές αντικαταστάθηκαν από τις midi (μια δυνατή τάση για φέτος), ενώ το μίνι συνεχίζει να δίνει το παρών. Τέλος, και τα παντελόνια είναι καλή επιλογή για όσες αναζητούν το στιλ και την άνεση

Δες τις προτάσεις της fashion editor

Παπούτσια για τα πάρτι!

Τα χρώματα και τα metallics προσαρμόζονται στα γιορτινά σύνολα και συνοδεύουν κάθε look. Για τις πιο minimal προσωπικότητες της παρέας προτείνεται η επιλογή του μαύρου, μπορντό ή κόκκινου παπουτσιού που σίγουρα είναι μια safe λύση για κάθε εμφάνιση. Φέτος μπορείς να φορέσεις ankle boots και γόβες σε γιορτινές εμφανίσεις, ενώ αν επιλέξεις να αποχωριστείς το καλσόν, τότε προτείνουμε ακράδαντα τα πέδιλα.

Δες τις προτάσεις της fashion editor

Αξεσουάρ για τα πάρτι!

Επειδή ένα σύνολο είναι ανολοκλήρωτο χωρίς κοσμήματα και τσάντα, εμείς αποφασίσαμε να προσθέσουμε αυτήν την τελική πινελιά και να ολοκληρώσουμε το outfit σου με τις πιο stylish επιλογές. Οι τσάντες σε mini μέγεθος είναι must, ενώ τα oversized και εντυπωσιακά κοσμήματα είναι ότι πρέπει για τέτοιες γιορτινές περιστάσεις. Τέλος, αν πιστεύεις ότι καλσόν ταιριάζει με το φόρεμα ή τη φούστα που έχεις επιλέξει, εμείς σου προτείνουμε τα πιο stylish της αγοράς

Δες τις προτάσεις της fashion editor

Read More

And More