Λαμπερή έναρξη της Athens Xclusive Designers Week με εντυπωσιακές δημιουργίες, γαλλικό αέρα, και τετράποδα στην πασαρέλα!

Η Εβδομάδα Μόδας μόλις ξεκίνησε και ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε την 25η Athens Xclusive Designers Week με ένα μοναδικό show, σε ένα από τα ομορφότερα υπαίθρια σημεία του Ζαππείου, στο «δρόμο με τις γιακαράντες». Το επιβλητικό θεατρικό σκηνικό που είχε στηθεί ανάμεσα στα δέντρα, απεικόνιζε την πρόσοψη ενός κτιρίου παριζιάνικης αρχιτεκτονικής – τη μπουτίκ Maison Zoulias, όπως την είχε οραματιστεί ο σχεδιαστής.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες και να μεταφερθούν σε μία ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα που συγκινούσε όλες τις αισθήσεις και ταυτόχρονα επιφύλασσε μία ξεχωριστή έκπληξη. Ο Βασίλης Ζούλιας, είχε αφιερώσει την επίδειξη στην αγαπημένη του σκυλίτσα Βερούσκα, την οποία έχασε πρόσφατα. Με αυτή την αφορμή, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα μαζί με αδέσποτα σκυλάκια από τη ζωοφιλική οργάνωση Save a Greek Stray, τα οποία οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να υιοθετήσουν στη συνέχεια, αν το επιθυμούσαν!

 

 

Ο Vassilis Zoulias παρουσίασε για πρώτη φορά την pret-a-porter συλλογή Maison Zoulias A/W 2019-20 “Verouska”, που πήρε το όνομα της αγαπημένης του σκυλίτσας  Με την καινούργια συλλογή του ο σχεδιστής εξερευνά την γυναικεία γκαρνταρόμπα για όλες τις ώρες της ημέρας, από το γραφείο έως την βραδινή έξοδο, με έμφαση στο cocktail dress που είναι και το δυνατό του σημείο.

Αυτή η collection έχει συγκεντρώσει όλα τα αγαπημένα του στοιχεία που έχουν κάνει και το brand αναγνωρίσιμο, αλλά και πολλές νέες λεπτομέρειες, όπως ψεύτικες γούνες, νέες φόρμες στα παντελόνια και βεβαίως ευφάνταστα παλτό, καθώς και κομψά σακάκια γραφείου.

Τα αξεσουάρ για μία ακόμη φορά είχαν την υπογραφή του Περικλή Κονδυλάτου, ενώ τα καπέλα της Κατερίνας Κρούσου ολοκλήρωναν υπέροχα την συλλογή.

Τo φινάλε ήταν άκρως εντυπωσιακό, με τα μοντέλα να φορούν μαύρα φορέματα και αξεσουάρσε έντονες αποχρώσεις, ενώ η μουσική ξεσήκωσε το πλήθος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More