Λευκές μπότες: Τέσσερις τρόποι να τις φορέσεις τον χειμώνα

Το λευκό χρώμα μπορεί να είναι πιο καλοκαιρινή επιλογή, αλλά όπως σου έχουμε ξαναγράψει πάντα δίνει μια σοφιστικέ αίσθηση αν το φορέσεις μέσα στον χειμώνα. Τα λευκά παπούτσια και συγκεκριμένα οι λευκές μπότες -φέτος όπως και πέρυσι- είναι πολύ ψηλά στα fashion items που κάνουν την διαφορά στο winter style.

Δύσκολα επιλέγεις ένα λευκό ζευγάρι μπότες όταν κάνει κρύο και συνήθως φοράς τις κλασικές μαύρες ή camel. Σήμερα θα σου αλλάξω γνώμη και θα σου προτείνω τέσσερις νέους τρόπους να τις (ξανά) βάλεις, ακόμη και το επόμενο σου – κου.

 

1.Με camel παλτό

Ναι, αυτός ο συνδυασμός είναι απόλυτα chic και θα απογειώσει και τα δύο αυτά κομμάτια. Κράτησε έναν τόνο στα ρούχα και φόρεσε τις λευκές μπότες σου για super εμφάνιση.

 

2.Με leather πανωφόρι

Εδώ το πανωφόρι από μόνο του είναι μία statement εμφάνιση και αν προσθέσεις και τις μπότες τότε ίσως έχεις την εμφάνιση της χρονιάς.

 

3.Με midi φούστα

Nα μία εμφάνιση που πάει ακόμη και γραφείο. Φόρεσε τις μπότες σου με midi φούστα και πουλόβερ με turtle neck.

 

4.Με total denim σύνολο

Aν δεν κρυώνει,ς τότε αυτό το σύνολο είναι super εμφάνιση. Φόρεσε το ζεστό σου πουλόβερ με το denim jacket σου και το αγαπημένο σου jean με λευκές γόβες και πάρε πολλά like.

Read More

And More