Λευκό jean: Πως να το φορέσεις τώρα!

Υπάρχει μια ευρεία γκαμα από πραγματικά cool τάσεις στα denim εκεί έξω αυτή τη σεζόν. Κάθε χρόνο πέρα από το αγαπημένο blue jean νέες τάσεις κάνουν την εμφάνιση τους: acid, patcwork, boyfriend και άλλα ακόμη που προστίθεται στην λίστα με το αγαπημένο σου παντελόνι. Όσο περισσότερο κοιτάζουμε τις street style stars, τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ότι το λευκό jean είναι μία διαχρονική τάση και κάθε σεζόν είναι ψηλά στις προτιμήσεις.

Αγαπάμε κι εμείς εδώ στο Tlife αυτό το κλασικό, καθαρό look και σήμερα σου έχω ένα άρθρο με tips πως να το φορέσεις τώρα σε πιο spring summer mood.

1. Ιδιαίτερα αξεσουάρ

Σε ένα total white σύνολο με λευκό jean συνδύασε ιδιαίτερα αξεσουάρ, διάλεξε χρωματιστά πέδιλα αλλά με medium heel τακούνι και μία wooden bag για ακόμη πιο stylish αποτέλεσμα. Τα λευκά γυαλιά σε ένα τέτοιο look είναι η απόλυτη fashion detail.

2. Λινό σακάκι

Δώσε στο jean σου ένα σοφιστικέ ύφος και σέταρε το με λινό σακάκι σε earth tones. Διάλεξε ένα oversized και ολοκλήρωσε το outfite με t-shirt.Iδανικό χρώμα για τα αξεσουάρ σε ενα τέτοιο σύνολο είναι οι καφέ και οι beige αποχρώσεις για safe αποτέλεσμα.

3. Το military jacket

Nαι τώρα ο καιρός έχει ζεστάνει αλλά σίγουρα το λευκό jean σου θα το βάλεις και στο νησί ή αργότερα το φθινόπωρο οπότε αν θες να συνδυάσεις με ένα jacket τότε αυτό είναι το military.Ετσι θα έχεις ένα super στιλάτο αποτέλεσμα. Aν δεν το έχεις άνοιξε την ντουλάπα του αγοριού σου και πάρε ένα khaki πουκάμισο του.

4. Night out

To λευκό jean είναι τέλειο για βραδινή έξοδος και αν θες να έχεις ένα stylish look συνδύασε το με metallic κομμάτια. Ενα metallic top και πέδιλα ή mules σε χρυσή απόχρωση θα δώσουν στον τζιν μία french αίσθηση και σίγουρα θα κάνουν την διαφορά.

5. Λευκό loves camel

Το λευκό jean και γενικά το λευκό σύνολο που δημιουργείς με το λευκό τζιν αγαπά και συνδυάζεται πιο στιλάτα με camel δερμάτινα αξεσουάρ. Ένας τέτοιος συνδυασμός μπορεί να σε πάει στην πόλη για όλες τις δουλειές σου αλλά και στο νησί αργότερα για διακοπές.

6. Σημασία στο top

Διάλεξε ένα διαφορετικό top για το λευκό σου jean, ένα shirt top με μεγάλα μανίκια είναι μία πολύ ωραία πρόταση και κάτι που θα βρεις παντού. Διάλεξε ένα μεταξωτό ή ένα αέρινο ύφασμα για τέλεια εμφάνιση.

7. Το πουκάμισο του αγοριού σου

Για τις καθημερινές σου εμφανίσεις δανείσου από την ντουλάπα του αγοριού σου ένα γαλάζιο πουκάμισο σε μεγάλο μέγεθος και συνδύασε το με το αγαπημένο σου jean. Mε flat mules και shoulder bag έχεις το τέλειο city style.

8. Tο σωστό πέδιλο

Ιδανικά για το λευκό jean συνδύασε πέδιλα σε nude ή camel ανοιχτή απόχρωση, δένουν πιο ισορροπημένα με το λευκό χρώμα και …ψηλώνουν και το πόδι.

Read More

And More