Λινά: Τα δροσερά και άνετα ρούχα που φοράμε κάθε καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ, το ίδιο και τα καλοκαιρινά ρούχα! Τα ελαφριά υφάσματα, τα φωτεινά χρώματα και οι ανάλαφρες γραμμές ήρθαν για να μας ανανεώσουν και να μας ανεβάσουν την διάθεση. Τα λινά ρούχα έχουν πρωταρχικό ρόλο στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα και ο λόγος είναι αυτό το υπέροχο ύφασμα που με την φυσική του υφή είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες που έρχονται.

To λινό ύφασμα έρχεται από τα βάθη της ανθρώπινης ιστορίας. Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στη Γεωργία λινά και μάλιστα σε υπέροχα λαμπερά χρώματα που χρονολογούνται από το 34.000 π.Χ, ενώ δεν έχουν χάσει την αξία τους μέσα στον χρόνο.Τα λινά ρούχα είναι εξαιρετικά για το καλοκαίρι επειδή το λινάρι το βασικό τους υλικό, έχει τη δυνατότητα να απορροφά και να απελευθερώνει υγρασία, δεν σε ζεσταίνει, είναι ένα δροσερό υλικό και αυτό του δίνει την δυνατότητα να το επιλέγουμε ξανά και ξανά κάθε καλοκαίρι.

Λόγω της χαλαρής διάθεσης που έχει «εκ φύσεως» το ύφασμα αυτό, τα λινά ρούχα προσφέρουν αβίαστα κομψές εμφανίσεις. Παράλληλα, είναι η τέλεια και πιο κομψή λύση τις μέρες που ο υδράργυρος αγγίζει υψηλές θερμοκρασίες και ήδη τα it girls το έχουν φορέσει σε στιλάτες εμφανίσεις τους. Ας δούμε μαζί μερικά look με λινά ρούχα που θα σου δώσουν έμπνευση για τα επόμενα outfits σου.

Αν συνδυάσεις την maxi λινή φούστα σου με ένα λινό πουκάμισο στην ίδια απόχρωση έχεις ένα daily chic καλοκαιρινό σύνολο που μοιάζει με φόρεμα και είναι υπέροχο.

@cortana.inside

Τα λινά ψηλόμεσα shorts σε γήινες αποχρώσεις είναι τέλεια για το καλοκαίρι, άνετα και στιλάτα είναι ότι χρειάζεσαι για τις ζεστές μέρες των διακοπών σου.

@anoukyve

Τα λινά πουκάμισα σε χακί χρώμα σίγουρα ταιριάζουν άψογα με το τζιν σου τώρα αλλά αργότερα στον νησί θα το φορέσεις σαν jacket πάνω από τα look διακοπών σου.

@anoukyve

Το λευκό λινό παντελόνι είναι ένα κομμάτι έχουμε οι περισσότερες, συνδυασμένο με ένα one shoulder top γίνεται πιο κομψό και αλλάζει αμέσως ύφος και γίνεται πολύ πιο κομψό.

@anoukyve

Για τις διακοπές σου σίγουρα ένα λινό παντελόνι με ένα πουλόβερ σε navy blue χρώμα και δερμάτινα σανδάλια είναι τέλειος συνδυασμός.

 

@ariviere

Τα λινά φορέματα πλέον τα βρίσκεις και σε sexy σχέδια με πολύ λεπτές τιράντες και leg cuts που είναι πολύ ωραία για βραδινές εξόδους.

@belenhostalet

Τα λευκά λινά φορέματα είναι κλασική αξία στα καλοκαιρινά μας look αναδεικνύουν τέλεια το μαύρισμα σου και αποτελούν το πιο όμορφα minimal chic look της εποχής.

@anoukyve

Τα άνετα λινά ρούχα είναι η καλύτερη λύση για τις ζεστές μέρες. Άνετα παντελόνια και αέρινα top συνδυασμένα με φλατ παπούτσια θα γίνει η «στολή» σου για αυτό το καλοκαίρι.

@cortana.inside

Το χρώμα της σεζόν το ροζ δεν θα έλειπε από τα λινά ρούχα του φετινού καλοκαιριού και ειδικά σε σύνολα για άνεση που έχουν όμως απόλυτο στιλ  όπως αυτό το long shirt με την παντελόνι.

Τα λινά shirt dress είναι η τάση του φετινού καλοκαιριού και σίγουρα αν τα επιλέξεις θα έχεις εμφάνιση που θυμίζει fashionista!

 

 

 

 

Read More

And More