Loafers, μπαλαρίνες, sneakers: Τα ανοιξιάτικα flat παπούτσια στις βιτρίνες του TLife

Tα flat παπούτσια έχουν ξεχωριστή θέση στα ανοιξιάτικα σύνολά μας και σίγουρα τώρα είναι η εποχή που θέλεις να κάνεις τις σωστές αγορές. Loafers, μπαλαρίνες και sneakers είναι τα flat shoes που αγαπάμε να φοράμε με το που φτιάχνει ο καιρός. Tα flat παπούτσια είναι μία super επιλογή ανάλογα με το προσωπικό σου style, αφού οι ρομαντικές μπαλαρίνες, τα σοφιστικέ loafers και τα cool sneakers θα “απογειώσουν” ή θα ολοκληρώσουν όπως πρέπει την εμφάνισή σου.

Άνετα και στιλάτα, μπορείς να τα επιλέξεις για όλη την ημέρα, ενώ αυτή την στιγμή στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλά νέα σχέδια, ώστε να ανανεώσεις το στιλ σου. Εμείς θα σε βοηθήσουμε με αυτό μας το αφιέρωμα στα πιο stylish flat παπούτσια της αγοράς, ώστε να δεις και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

1. Loafers

Ο οίκος Gucci τα επανέφερε σαν huge shoe trend λίγες σεζόν πριν και τώρα ειναι αγαπημένη επιλογή αν έχεις masculine στιλ. Πολλλές επιλογές με prints χρώματα, αλλά και υλικά για να διαλέξεις τι σου ταιριάζει για την σεζόν που έρχεται.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές μας

 

2. Μπαλαρίνες

Αν υπάρχει ένα flat παπούτσι που έχουμε όλες, αυτό είναι η μπαλαρίνα. Σταθερή αξία στην ντουλάπα μας για μία εμφάνιση που έχει δύο βασικά ζητούμενα: άνεση και στιλ. Δερμάτινες με μπαρέτα ή με sling back σχέδιο, οι προτάσεις για αυτή την σεζόν είναι πάρα πολλές και εσύ θα διαλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει πιο πολύ.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές μας

3. Sneakers

Τα sneakers εδώ και πολλές σεζόν έχουν βγει από το γυμναστήριο και έχουν υψηλή θέση στα πιο cool city σύνολα. Είναι και ένα από τα ζευγάρια που φοράς με την ίδια άνεση όλο το χρόνο και μάλιστα χωρίς να κοιτάζεις τα trends, αφού αποτελούν σταθερή stylish επιλογή. Σιγά-σιγά το σχήμα αλλάζει και τα ugly sneakers έχουν γίνει must have! Δες τις προτάσεις μας και διάλεξε το επέμενο cool sneaker σου.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές μας

Read More

And More