Louis Vuitton: To πρόσωπο της ανοιξιάτικης καμπάνιας της είναι ένας φανταστικός- video game χαρακτήρας!

Για την άνοιξη του 2016 η Louis Vuitton παράκαμψε για τις καμπάνιες της την Kendall, τη Gigi και τη Bella που φαίνεται να κυριαρχoύν σε κάθε άλλη μεγάλη εκστρατεία της μόδας, και αντ ‘αυτού επέλεξε ένα νέο είδος του μοντέλου να είναι το πρόσωπο της τελευταίας συλλογής του: ένας χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιών .

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Nicholas Ghesquiere έχει επιλέξει την Lightning, ένα φανταστικό χαρακτήρα από την σειρά παιχνιδιών Final Fantasy, για να πρωταγωνιστήσει στις νέες καμπάνιες της. Η επιλογή είναι μια τολμηρή κίνηση για τον σχεδιαστή, ο οποίος έχει επιλέξει ασφαλέστερα στοιχήματα στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των Jennifer Connely, Liya Kebede και Alicia Vikander.

O Ghesquiere μοιράστηκε ένα βίντεο της Lightning σε δράση στο Instagram (ντυμένη με την τελευταία συλλογή Louis Vuitton, φυσικά), με τη λεζάντα, «Πραγματικότητα και φαντασία γίνονται ένα: η Lightning μια πραγματική ηρωίδα στη νέα louisvuitton σειρά 4 διαφημιστική καμπάνια. ” Μετακινήσου προς τα κάτω για να το δεις!

Read More

And More