ΜadWalk 2019: Αυτοί είναι οι σχεδιαστές και τα fashion brand που θα δούμε φέτος

Το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project έρχεται να ενώσει για 9η χρονιά ανατρεπτικά την μόδα με την μουσική, την Δευτέρα 1η Απριλίου.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό που θα δημιουργηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, θα παρουσιαστούν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις και ανατροπές! Δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands θα προσφέρουν αξέχαστες στιγμές γεμάτες μόδα και μουσική!

Φέτος θα απολαύσουμε για μία ακόμη φορά δημιουργίες από τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, αλλά και πολύ δημοφιλή brands! Πιο αναλυτικά θα δούμε τους:

Atelier Loukia, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Dimitris Petrou, Orsalia Parthenis, Sotiris Georgiou, The Designers’ Lab, καθώς και τα brands BSΒ, MINI, Parabita, Toi&moi και 5226 by Celia Kritharioti. Το show θα παρουσιάσει η Hλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ μεγάλος χορηγός της βραδιάς θα είναι η Serkova Crystal Pure.

Στην σκηνή του MadWalk 2019 θα δούμε την Cecilia Krull με το catwalk του Αtlelier Loukia, τον Σάκη Ρουβά και την Μαρίνα Τζιανγουιρθ στο catwalk της Celia Kritharioti Haute Couture, τους Τhe Other Side Project στο catwalk των Deux Hommes, την Ήβη Αδάμου στο catwalk του Dimitris Petrou, τον Δάκη και την Έλενα Τσαγκρινού στο catwalk της Orsalia Parthenis, την Demy στο catwalk του Sotiris Georgiou, την Ευαγγελία Αραβανή στο catwalk των Τhe Designer’s Lab, την Καλομοίρα στο catwalk της BSB, τον Διονύση Σχοινά στο act by MINI, την Μαριέλλα Σαββίδου στο catwalk της Parabita, την Κατερίνα Γερονικολού στο catwalk της Τoi Moi, τους Barrice, Christopher Vee, Natasha K και Δανάη Παππά στο catwalk της 5226 by Celia Kritharioti, και τέλος την Εβελίνα Παπούλια και την Αφροδίτη Λιάντου στο act by Noxzema.

Yπάρχουν και 3 special acts με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον FY στο opening act by Serkova Crystal Pure, τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο closing act by Serkova Crystal Pure και την Ελένη Φουρέιρα σε ένα φιλανθρωπικό special act της BSB.

Read More

And More