Madwalk 2019: Οι δημιουργίες των σχεδιαστών που είδαμε στο catwalk

Tην Δευτέρα πραγματοποιήθηκε το Madwalk 2019, ο πιο ανατρεπτικός θεσμός που συνδέει μόδα και μουσική, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πολλές διάσημες έδωσαν το παρών και εμφανίστηκαν στο red carpet, ενώ στην σκηνή πρωταγωνίστησαν οι δημιουργίες των Ελλήνων Σχεδιαστών, με τη μουσική υπόκρουση γνωστών καλλιτεχνών της μουσικής βιομηχανίας. Πάμε να δούμε τι παρουσιάστηκε στο catwalk.

Atelier Loukia

Ρομαντική διάθεση με πολυτελή υφάσματα και λεπτομέρειες που σε παραπέμπουν σε μία άλλη εποχή. Εντυπωσιακά τα hair pieces, αλλά και τα floral details που είδαμε στο runway.

Celia Kritharioti Haute Couture

Δημιουργίες για το red carpet, statement φορέματα με φτερά και παστέλ αποχρώσεις για τις μούσες της Ελληνίδας σχεδιάστριας που έχει κατακτήσει το εξωτερικό.

Deux Hommes

Αναπάντεχοι συνδυασμοί, sequin oλόσωμες φόρμες, διαφορετικά μοτίβα που μπλέκονται μεταξύ τους άψογα και πολύ χρώμα από τους Deux Hommes για τη νέα σεζόν.

Dimitris Petrou

Dark αισθητική με glam λεπτομέρειες που δίνουν δυναμισμό, αλλά και απόλυτο class είχε η συλλογή του Dimitris Petrou.

Orsalia Parthenis

Resort διάθεση με retro αναφορές από την Ελληνίδα σχεδιάστρια που μας έβαλε σε απόλυτα καλοκαιρινό mood.

Sotiris Georgiou

Έντονοι ώμοι, vinyl και tie dye στοιχεία για τη γυναίκα που τολμά και θέλει να κάνει τη διαφορά. Ο Sotiris Georgiou θέλει ένταση για τη νέα σεζόν.

The Designers’ Lab

Koστούμια με λάμψη και γεωμετρικά σχήματα στο φορέματα, καθώς και california mood με βερμούδες και crop top, είδαμε στο catwalk για αυτό το καλοκαίρι.

Read More

And More