Site icon TLIFE

Madwalk:H γιορτή της μόδας στην Κύπρο! Τι φόρεσε η Τάμτα;

Για πρώτη φορά και με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκωσίας, το πρώτο Cyprus Madwalk!

Στην εκδήλωση η οποία χαρακτηρίσθηκε ως η «γιορτή της μόδας στην Κύπρο» συμμετείχαν δέκα καλλιτέχνες της Ελλαδικής και Κυπριακής μουσικής σκηνής καθώς και τέσσερις Κύπριοι σχεδιαστές, οι οποίοι παρουσίασαν τις δημιουργίες τους, όπως και ο γνωστός οίκος μόδας Top Shop με δημιουργίες οι οποίες κατέφτασαν αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό από το Λονδίνο.

Από το event δεν έλειψαν όμως και οι λαμπερές επώνυμες παρουσίες όπως η Τάμτα, που πάντα ξεχωρίζει με τις στιλιστικές επιλογές της. Επικοινωνήσαμε λοιπόν με την προσωπική της stylist Αλεξάνδρα Κατσάιτη για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα looks της.

/

Για την πρώτη της εμφάνιση η Τάμτα επέλεξε μια λευκή ολοκέντητη με παγιέτες τουαλέτα, custom made δημιουργία του σχεδιαστή Gregory Morfi και που συνδύασε με πανύψηλα λευκά πέδιλα Dress2impress του σχεδιαστή Ioanni Giamouridi.

Για τη δεύτερη εμφάνιση της η εντυπωσιακή τραγουδίστρια επέλεξε μια αέρινη δημιουργία και πάλι του Gregori Morfi σε μαύρο χρώμα αυτή τη φορά που τη συνδύασε με ένα vintage clutch.

© 2024 tlife.gr