Mαγιό 2020!Όλες οι φετινές τάσεις

Βρισκόμαστε στο τέλος της άνοιξης, το καλοκαίρι ξεκινάει, ένα διαφορετικό καλοκαίρι μετά την καραντίνα αλλά είναι γεγονός! Οι τάσεις στα ρούχα και στα αξεσουάρ έχουν ήδη ξεκαθαρίσει και τώρα είναι η ώρα να δούμε τι ισχύει στο beach wear.

Ετοιμάζεσαι να κάνεις τις νέες σου αγορές και είσαι ένα βήμα πριν αποκτήσεις ένα καινούριο μαγιό;Πριν προχωρήσεις στο shopping σου έχω ετοιμάσει ένα απολαυστικό αφιέρωμα όπου θα βρεις τις μεγαλύτερες τάσεις που επηρέασαν τα μαγιό φέτος. Ναι ναι, υπάρχουν τάσεις και στα μαγιό…

Αν θέλεις λοιπόν, να είσαι στιλάτη και με ενημερωμένο look στην παραλία ή στην πισίνα, τσέκαρε τα trends και κάνε τις κατάλληλες αγορές… είτε είσαι τύπος που φοράει ολόσωμο, είτε είσαι λάτρης του μπικίνι!

net-a-porter

Το νέο απόλυτο χρώμα για αυτή την σεζόν είναι αυτό!Η τερακότα και όλες τις οι αποχρώσεις παίζουν δυνατά φέτος σε όλα τα σχέδια, από τα πολύ θετικά είναι ότι αυτή η απόχρωση κολακεύει τις περισσότερες ενώ δείχνει chic ακόνη και όταν δεν είσια πολύ μαυρισμένη.

@modaoperandi

Το 80s bikini που έχει tiny σλιπάκι και σουτιέν με μπανέλα και χαμηλό κόψιμο στο cup ήθρε πέρσι αλλά θα μείνει και φέτος.Όσο πιο ψηλά ανεβάσεις τα πλαϊνά από το σλιπάκι τόσο πιο σωστά το έχεις φορέσει.Το λατρεύουν οι Kendall Jenner και οι Emrata.

 

Τie dye και στα μαγιό, μετά την καραντίνα που είδαμε πολλές διάσημες να το επιλέγουν σε φόρμες και φουτερ τώρα πάει…παραλία. Trend που ταιριάζει σε πιο μικρές ηλικίες ενώ συνδυάζεται με sporty αέρα στην παραλία.

Λεπτομέρειες με σχοινί, όχι μόνο ζώνη αλλά και τιράντες θα δούμε φέτος στα μαγιό το θετικό εδώ είναι ότι μπορείς να το προσθέσεις μόνη σου ένα παλαιότερο ολόσωμο και να του δώσεις fresh style.

 

Calzedonia

Kρίκοι, στο ντεκολτέ ή στα πλαϊνά πιασίματα του μαγιό σου αυτό το αξεσουάρ που έχει ένα retro και sexy ύφος φέτος κάνει δυναμικό comeback στις φετινές τάσεις.

Paolita

Ένας ώμος, σχέδιο που μπορείς να δεις σε bikini αλλά και σε ολόσωμα όπου ανάλογα το ύφος μπορεί να εναι σοφιστικέ ή αθλητικό δίνοντας σου πολλές επιλογές.

@modaoperandi

Wrap top, το πάνω μέρος απο το bikini σου τυλίγεται μέχρι την μέση σου και έτσι έχεις το απόλυτο new trend για αυτό το καλοκαίρι. Διάλεξε μαγιό με μακριές τιράντες τόλμησε το.

Paolita

Η ζώνη λοιπόν, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα μαγιό φέτος, και υπόσχεται να τονίσει τη γυναικεία μέση με τον πιο sexy τρόπο. Αυτήν την τάση θα την βρεις και στα ολόσωμα, αλλά και στο bottom από το μπικίνι.

Wolford

 

Ψηλόμεσα, κλασική αξία πλέον εδώ και πολλές σεζόν δίνουν vintage style ενώ δημιουργούν και μία ισορροπημένη σιλουέτα αν σου ταιριάζουν στον σωματότυπο σου.

Triumph

Nτραπέ σχέδια, δίνουν τέλειο αποτέλεσμα αν θες περισσότερες καμπύλες στην εμφάνιση σου και σίγουρα έχουν και μία ρετρό αίσθηση που θα λατρέψεις.

80s style, για τις πολύ τολμηρές έχει επιστρέψει δυναμικά το style της δεκαετίας του 80 με πολύ κοφτό κόψιμο στα πλάγια καμία ενίσχυση στο στήθος και sexy πίσω μέρος. Αρκετά τολμηρό αλλά και δυναμικό.

 

Sugarfree

 

Βολάν, Αυτήν τη λεπτομέρεια θα τη συναντήσουμε κυρίως στο πάνω μέρος (δηλαδή το τοπ), είτε στο ντεκολτέ (ιδανικό για όσες έχουν μικρό στήθος), είτε στις τιράντες, ή ακόμα και στην πλάτη. Τα ruffles ή διαφορετικά αυτούς τους κυματισμούς, θα τους συναντήσεις και σε μπικίνι τοπ, αλλά και σε ολόσωμα.

Read More

And More