Mαγιό: Χρωματιστά με prints ή σε ασπρόμαυρα, διάλεξε από τις βιτρίνες του Tlife το αγαπημένο σου!

Επιτέλους ο καιρός είναι ιδανικός για τις πρώτες βουτιές! Εδώ και μέρες έχουμε μπει σε καλοκαιρινό mood και ήδη η διάθεση μας ανεβαίνει και θέλουμε να πάμε παραλία. Σου έχω ήδη γράψει τις δυνατότερες τάσεις στα μαγιό φέτος αλλά τώρα σιγά σιγά θα ξεκινήσω να σου κάνω style lessons για πολλές ακόμη κατηγορίες. Σήμερα θα ξεκινήσουμε με έναν οδηγό αγοράς ώστε να σε βοηθήσω να βρεις το ιδανικό για σένα με βάση 3 μεγάλες κατηγορίες, τα χρωματιστά τα ασπρόμαυρα και αυτά που έχουν prints. Έτσι θα μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό για το δικό σου σώμα, γούστο, budget και στο ύφος που έχεις και σου ταιριάζει. Τέλεια μαγιό που τσεκάραμε στα καταστήματα και τα online shops. Ενημερωμένα μαγιό και δημιουργημένα με επιρροές από τις νέες τάσεις, που θα δημιουργήσουν μια σούπερ εμφάνιση για την παραλία. Εnjoy!

Χρωματιστά μαγιό

Χρώμα έντονο, fluo ή earth tones οι επιλογές για φέτος είναι πάρα πολλές. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα φυσικά σου χρώματα και δημιούργησε το απόλυτο beach look. Αν έχεις ένα πιο sporty ύφος τότε σίγουρα εδώ θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι για αυτό το καλοκαίρι.

Μαγιό με prints

Tα τελευταία χρόνια τα μαγιό με prints είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις σου και καλά κάνεις. Ολόσωμα ή bikini τα μαγιό αυτά δίνουν cute εμφάνιση και σίγουρα ξεχωρίζουν.Δες τις προτάσεις μας για την φετινή σου επιλογή.

Ασπρόμαυρα μαγιό

Πιο σοφιστικέ επιλογή, ένα μαύρο ολόσωμο ή ενα λευκό bikini δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα. Μinimal ή ρετρό εδώ θα μπορέσεις να βρεις σίγουρα κάτι που θα σου ταιριάζει για αυτη την σεζόν.

Read More

And More