Μαγιό:Μαύρα, λευκά ή χρωματιστά, η fashion editor προτείνει!

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές και παραλία, παραλία σημαίνει μαγιό, γι αυτό σήμερα θα κάνουμε ένα ακόμη shopping για τέλειο μαγιό. Έχω ψάξει και σου έχω βρει λευκά, μαύρα και χρωματιστά για να διαλέξεις τι θες να φορέσεις αυτό το ΣΚ ή στις διακοπές σου, αν είσαι από τις τυχερές που φεύγουν Ιούλιο για τα νησιά.

Ποτέ δεν έχουμε όσα θέλουμε τα μαγιό είναι σαν τα παπούτσια κάθε σεζόν θες και ένα ακόμη και καλά κάνεις ( φίλη μου είσαι) και σίγουρα θες να είσαι ενημερωμένη για το τι έχει στην αγορά ώστε να κάνεις ποιοτικό shopping.

Μαύρα μαγιό

Πάντα ψηλά στις επιλογές το μαύρο χρώμα δεν θα μπορούσε να λήψει από τα μαγιό. Τα μαύρα ολόσωμα είναι το απόλυτα sexy κομμάτι και ένα μαύρο bikini από τις πιο ωραίες εμφανίσεις. Διαχρονικό και πάντα μέσα στα summer trends.

Για να δεις όλες τις προτάσεις της fashion editor κάνε κλικ εδώ

Λευκά μαγιό

 

Είναι το μαγιό που κάθε καλοκαίρι λες θα πάρω ένα λευκό αλλά λίγες το τολμάμε. Θέλει να έχεις ένα ωραίο μαύρισμα ώστε να δείχνει όμορφο και σίγουρα καλή πολύ καλή ποιότητα. Φέτος είναι η χρονιά που θα πρέπει να το δοκιμάσεις, δες τις προτάσεις μου.

Για να δεις όλες τις επιλογές της fashion editor κάνε κλικ εδώ

Χρωματιστά μαγιό

Χρώμα και fun style για εσένα που το beach look θέλει ένταση. Κόκκινο, κίτρινο, πράσινο όλη η χρωματική παλέτα για να δώσεις τον σωστό τόνο στην εμφάνιση σου. Για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν βάλε χρωματιστό μαγιό δες τις προτάσεις μου και διάλεξε αυτό που θες για σένα.

Για να δεις όλες τις προτάσεις της fashion editor κάνε κλικ εδώ

Read More

And More