Μaison Martin Margiela for H&M: Τι δήλωσαν οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί για την σειρά!

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο flagship κατάστημα της Η&Μ, στην Ερμού 54, ένα exclusive fashion party για φίλους, συνεργάτες καθώς και εκπροσώπους του Τύπου για τον εορτασμό του λανσαρίσματος της συλλογής Maison Martin Margiela with H&M. Μοναδική η εμφάνιση της Τάμτας σε μουσικό show που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση. Οι καλεσμένοι είδαν φορεμένη τη συλλογή στους επώνυμους καλεσμένους και στις χορευτικές παραστάσεις της γνωστής χορογράφου Jenninings Chali, ενώ η DJ Μαρία Παπιδάκη κράτησε το πάρτυ μέχρι αργά το βράδυ.
Ο Απόστολος Τότσικας, η Νάντια Μπουλέ, ο Kώστας Μαρτάκης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Άντα Λιβιτσάνου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το συγκρότημα Vegas, έφτασαν στο πάρτι φορώντας ρούχα της συλλογής Maison Martin Margiela with H&M. Η συλλογή θα διατίθεται από τις 15 Νοεμβρίου σε περίπου 230 καταστήματα παγκοσμίως. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 54 και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη, στη Τσιμισκή 40.

Πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της H&Μ τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, όπως η Λυδία Παπαιωάννου, η Αλεξάνδρα Σταθακωστοπούλου, η Κική Τσόλκα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Σοφία Στρατή, οι Freaky Fortune, ο Σπύρος Μαργαρίτης από τα MTV news, η Μαίρη Ρετσίνα, ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης και η Φωτεινή Κορρέ από το MAD που θέλησαν να δουν τη νέα συλλογή.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρουσιάζουμε σήμερα τη συλλογή Μaison Martin Margiela with H&M στην Αθήνα. Το σημερινό πάρτι μας πρόσφερε μια πολύ συναρπαστική βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις. Ο Maison Martin Margiela πιστεύει στη παρουσίαση της δουλειάς του έξω από τα συνηθισμένα πλαίσια και σήμερα προσπαθήσαμε να κινηθούμε στο πνεύμα του οίκου.», αναφέρει ο κύριος Ralf Wein, Country Manager της H&M στην Ελλάδα.

«Μου αρέσει που η H&M τολμάει τη συνεργασία με μεγάλους σχεδιαστές που έχουν γράψει ιστορία στη μόδα και τους κάνει προσιτούς σε ένα ευρύτερο κοινό! Σήμερα, θελήσαμε να προσφέρουμε ένα θέαμα σε απόλυτη εναρμόνιση με τη συλλογή Maison Μartin Margiela with H&M και πιστεύω πως ο κόσμος το βίωσε έτσι.», είπε η Τάμτα σχολιάζοντας τη βραδιά.


Άντα Λιβιτσάνου
Margiela και Η&Μ! Νομίζω πολύ ξεχωριστός συνδυασμός! Μου αρέσει και με εκπλήσσει που η Η&Μ κατάφερε να φέρει πιο κοντά στο ευρύ κοινό ένα από τα πιο μυστηριώδη και θρυλικά brands στη βιομηχανία της μόδας.


Αποστόλης Τότσικας
Πιστεύω πως τα Margiela ταίριαξαν πολύ αρμονικά με τα Η&Μ και μας έδωσαν μια προσιτή και παράλληλα απίστευτα μοδάτη συλλογή. Περνάω πολύ ωραία και μου αρέσει που η παρουσίαση των ρούχων ξέφυγε από τα συνηθισμένα πλαίσια.

Δημήτρης Ουγγαρέζος
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι εδώ, απόψε… Και μουσική Και η παρέα της H&M που έχει γίνει δική μου παρέα. Με τα παιδιά μιλάμε και θαυμάζω την όρεξη και τη δημιουργικότητά τους. Δε θα υπήρχε άλλη περίπτωση να ασχοληθώ εγώ με τη μόδα, άλλωστε… Μπράβο H&M, έχεις design, έχεις ποιότητα, έχεις και σωστές τιμές. Τώρα έχεις κι εμένα. Να δω τι θα με κάνεις.


Ελένη Φουρέιρα
Λατρεύω τα Margiela και πιστεύω πολύ στη ποιότητα και στη σχεδιαστική ταυτότητα της Η&Μ. Φοβερή συνεργασία!

Kώστας Μαρτάκης
Τα Η&Μ τα επιλέγω σε πολλές εμφανίσεις μου. Ανεξάρτητα από την τιμή τους μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις λόγω της ποιότητας που τα χαρακτηρίζουν. Τα Margiela είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Αυτό που λέμε υψηλή ραπτική! Χαίρομαι που τα φοράω σήμερα και πιστεύω πως θα έχουν μεγάλη απήχηση στο αντρικό κοινό.

Μαρία Παπιδάκη
Χαίρομαι που ένας τόσο ιδιαίτερος σχεδιαστής συνεργάστηκε με την Η&Μ που απευθύνεται σε ένα πιο ευρύ κοινό. Έτσι όσοι τον ξέρουν μπορούν να τον αποκτήσουν σε πιο προσιτές τιμές και όσοι δεν τον ξέρουν να τον μάθουν διότι είναι πραγματικά σχεδιαστής ορόσημο.

Νάντια Μπουλέ
Είναι μια συλλογή που ανακαλύπτει εκ νέου τον όγκο, τροποποιεί τα σχήματα, αλλάζει την αρχική χρήση των ρούχων και ξαναγράφει την έννοια της μόδας! Ενθουσιάστηκα με το που είδα τη σειρά!


Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η Η&Μ και ο Maison Martin Margiela μας έδωσαν σήμερα μαθήματα του πως μια τόσο ριζοσπαστική συλλογή μπορεί να γίνει μόδα που είναι παράλληλα και επιθυμητή και ευκολοφόρετη. Είμαι σίγουρη πως ο κόσμος θα την αγαπήσει!

Vegas
Είμαστε εδώ σήμερα να γιορτάσουμε το λανσάρισμα της συλλογής Maison Martin Margiela with H&M. Έχουμε παρακολουθήσει από κοντά όλες τις τελευταίες συνεργασίες της Η&Μ με μεγάλους σχεδιαστές και κάθε φορά μας εκπλήσσει θετικά το πόσο πετυχημένες και καλοδεχούμενες από τον κόσμο είναι. Νομίζω ότι ειδικά στις ημέρες μας, οι άνθρωποι χρειάζονται πρωτοβουλίες που να τους προσφέρουν υψηλή μόδα σε προσιτές τιμές.


Ελένη Φουρέιρα
Λατρεύω τα Margiela και πιστεύω πολύ στη ποιότητα και στη σχεδιαστική ταυτότητα της Η&Μ. Φοβερή συνεργασία!

Η συνεργασία ανάμεσα στην Η&Μ και τον οίκο Maison Martin Margiela παρουσιάζει μια επανέκδοση εξαιρετικών ρούχων και αξεσουάρ Maison Martin Margiela για γυναίκες και άνδρες. Κάθε κομμάτι φέρει μια ειδική ετικέτα που αναφέρει τη σεζόν από την οποία προέρχεται από μια περίοδο 23 χρόνων από την ίδρυση του οίκου. Τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια από το αρχείο του Maison Martin Margiela δημιουργούνται και πάλι σε ανανεωμένα σχέδια και υλικά, και προσφέρονται στο ευρύ κοινό ως αποκλειστική σύνοψη της ιστορίας του οίκου.

Read More

And More