Μακριά φορέματα! Εσύ έχεις αποφασίσει τι style θα έχει το φετινό σου;

Σίγουρα καμιά μας δεν μπορεί να αρνηθεί την άνεση ενός μάξι φορέματος σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι σανδάλια!Πολλές γυναίκες συνδέουν στο μυαλό τους τα maxi φορέματα με τις πιο επίσημες περιστάσεις. Αυτό τώρα πια έχει αλλάξει και η νέα τάση μας θέλει με τα μακριά μας φορέματα, κατάλληλα συνδυασμένα, όλες τις ώρες της ημέρας. Ωστόσο έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα το φορέσεις.

Είναι το πιο θηλυκό ρούχο της ντουλάπας σου και δίνει ένα απίστευτο κομψό αέρα, στην εμφάνισή σου. Φυσικά, όμως, δεν σου ταιριάζουν όλα τα μάξι φορέματα, ούτε μπορείς να υποστηρίξεις όλα τα στυλ. Ο σωματότυπος και το ύψος σου είναι κομβικοί παράγοντες, που θα επηρεάσουν την επιλογή σου! Με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ, θα απογειώσεις το λουκ σου και θα εντυπωσιάσεις.

Αρχικά θα πρέπει να διαλέξεις το σωστό φόρεμα για το style σου και να το ταιριάξεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ για να δώσεις στο look σου το ύφος που θέλεις. Εγώ σου ετοίμασα ένα μεγάλο αφιέρωμα με φωτογραφίες από maxi dress looks που φόρεσεαν οι influencers ώστε να σου δείξουν πως να το φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Εφόσον λοιπόν το maxi φόρεμα είναι ένα λατρεμένο καλοκαιρινό ρούχο για πολλές γυναίκες, και όταν τα σετάρεις σωστά, το maxi φόρεμα γίνεται το κομμάτι κλειδί που το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!

@_jeanettemadsen_

Φέτος είδαμε μία επιστροφή στα vintage κομμάτια τόσο στα top όσο και στα φορέματα, ένα φόρεμα σε τέτοιο ύφος και maxi γραμμή είναι κομμάτι forever αφου το σοφιστικέ του ύφος ξεπερνά τα trends. Statement μανίκια με κουμπιά και μήκος μέχρι τον αστράγαλο είναι τα βασικά του στοιχεία καθώς και το μπεζ elegant χρώμα του. Μία πρόταση για maxi φόρεμα που δεν θα φορέσει μόνο το καλοκαίρι.

@belenhostalet

To tie dye είναι τάση εδώ και 2 σεζόν, μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα με αυτό το effect και να το χαρείς τόσο στην πολη όσο και στην νησί.Ιδανικά συνδύασε το maxi tie dye φόρεμα σου φέτος με rope σανδάλια και ψάθινη τσάντα.

@vikyandthekid

Η πλάτη έξω πάντα δίνει το sexy vibe που θες χωρίς να χάνεις ίχνος από την κομψότητα σου. Στα maxi φορέματα τα open back σχέδια δίνουν αέρινο και καλοκαιρινό ύφος που θα αναδείξουν την θηλυκότητα σου. Σε ένα τέτοιο σχέδιο δεν φοράς ποτέ σουτιέν οπότε το επιλέγεις αν έχεις small ή medium size στήθος.

@aninebing

Tα lingerie φορέματα αποτελούν κομψή λύση για πολλές περιστάσεις. Άνετα και στιλάτα δεν χρειάζονται τίποτε άλλο αφού από μόνα τους αποτελούν μία στιλάτη εμφάνιση. Μaxi satin lingerie φόρεμα σε λευκό χρώμα συνδυασμένο με metallic αξεσουάρ είναι μία εμφάνιση που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι.

@belenhostalet

Oι ώμοι έξω αναδεικνύουνε το πιο sexy μέρος του σώματος μας και ένα maxi φόρεμα σε αυτό το ύφος με ωραίο χρώμα αποτελεί επιλογή που σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αυτή την σεζόν.

@caroldaur

Αυτό το καλοκαίρι λόγο πανδημίας οι εκδηλώσεις έχουν περιοριστεί και οι γάμοι καθώς και τα wedding party δεν γίνονται όπως τις άλλες χρονιές παρόλα αυτά αν έχεις κάλεσμα για μία τέτοια περίσταση τότε ξέρεις ότι ένα maxi φόρεμα σε τέλειο χρώμα και sexy cut είναι η καλύτερη επιλογή.

@chloelecareux

Tα πλεκτά φορέματα σε maxi γραμμή είναι η εμφάνιση που θυμίζει γαλλικη ταινία με την πρωταγωνίστρια να κάνει τις βόλτες της στο νησί μετά την παραλία μέχρι το βράδυ. Δοκίμασε και εσύ μία τέτοια εκδοχή για αυτό το καλοκαίρι και κλέψε φινέτσα από τις γαλλίδες influencers.

@gabriellecaunesil

Tα maxi φορέματα αγαπούν τα floral σχέδια και μία τέτοια επιλογή αρκεί για μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Διάλεξε μοτίβα που κολακεύουν την επιδερμίδα σου και αέρινη γραμμή για ένα ακαταμάχητο look.

@_jeanettemedsen_

Για εσένα που δεν θες την κλασική γραμμή μπορείς να επιλέξεις ένα strapless μαύρο φόρεμα σε maxi γραμμή σε minimal ύφος να το συνδυάσεις με lace up σανδάλια και να φορέσεις αυτό το κομμάτι στην δική σου fresh εκδοχή!

 

 

Read More

And More