Μαντήλια! Πώς τα φοράμε αυτή την περίοδο;

Με το που αλλάζει ο καιρός, τα μαντήλια είναι το πρώτα που σκέφτεσαι να ξαναφορέσεις, ώστε να είσαι στιλάτη, αλλά ταυτόχρονα να σε ζεσταίνουν κιόλας. Σίγουρα ξέρεις μερικούς βασικούς τρόπους με τους οποίους θα εντάξεις τα μαντήλια στο στυλ σου. Πέρα, όμως, από αυτούς υπάρχουν και πολύ διαφορετικοί τρόποι να τα βάλεις στο look σου, ώστε να τα εκμεταλλευθείς σωστά και να δώσεις στο αγαπημένο σου αξεσουάρ εντελώς διαφορετική λειτουργία και μορφή και έτσι να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου!

Πάμε να δούμε μερικές “φρέσκες” ιδέες:

Με ένα basic look

Χρησιμοποιώντας ένα μαντήλι σε οποιοδήποτε basic look μπορείς να του δώσεις χρώμα και να το αναδείξεις. Ειδικά αν οι αποχρώσεις του συνόλου σου είναι neutral, τότε ένα χρωματιστό μαντήλι θα δώσει το ιδανικό twist.

Με το jean σου

Δώσε στην εμφάνισή σου μια cool λεπτομέρεια, δένοντας το μαντήλι σου στην πίσω τσέπη του τζιν σου. Συνδύασέ τα με sneakers ή army boots και θα έχεις το απόλυτο look.

Σαν βραχιόλι

Aν έχεις ένα σχετικά μικρό μαντήλι, τότε μπορείς να το δέσεις στον καρπό του χεριού σου και να σηκώσεις τα μανίκια. Κάπως έτσι, το νέο cool αξεσουάρ σου είναι έτοιμο!

Στην τσάντα σου

Τύλιξε το μαντήλι σου στη λαβή της τσάντας και δώσε περισσότερους πόντους στυλ στην αγαπημένη σου tote bag. Και για μεγαλύτερο contrast, διάλεξε μαντήλια σε αποχρώσεις που δεν περιέχονται στην τσάντα.

Read More

And More