Μαθήματα styling για τα look των διακοπών σου από τις διάσημες!

Oι διακοπές συνεχίζονται, κάποιες είστε ήδη στα νησιά και απολαμβάνεται τον ήλιο και την θάλασσα, κάποιες έχετε επιστρέψει για λίγο αλλά θα ξαναφύγετε σύνοτμα για κάπου πάλι, ο Αύγουστος γενικά είναι ο μήνας που θες απλά να έχεις ένα χαλαρό look είτε είσαι στο Αιγαίο είτε στην Αθήνα.

Σήμερα με την βοήθεια των διάσημων θα δούμε stylish look για τις διακοπές μας και θα πάρουμε έμπνευση για το τι θα βάλουμε στο νησί αν είμαστε ήδη εκεί ή τι θα πακετάρουμε για τον επόμενο προορισμό μας.

Selena Gomez

Floral φόρεμα για την διάσημη τραγουδίστρια που δίνει ένα romantic ύφος στις διακοπές της. Μαλλιά πιασμένα και light make up είναι τα βασικά βήματα για να πετύχεις το style αυτό!

Bella Hadid

Sexy velvet top και 70s jean για την Βella στην Μύκονο.Πολλά χρυσά κομήματα και δερμάτινα σανδάλια είναι τα τέλεια αξεσουάρ.

Victoria Beckham

Eχεις ένα λευκό jean;Πάρε έμπνευση από την Βeckham και συνδύασε το με κοράλλι top και χρυσά αξεσουάρ, μία πιο posh εκδοχή για τις διακοπές σου.

Alexa Chung

Πουά κλασική αξία για την Αlexa, φόρεμα με το αγαπημένο της print και χρυσά flat πέδιλα μας προτείνει το it girl.

Heidi Klum

Μini floral φόρεμα και μεγάλα λευκά γυαλιά για την νιόπαντρη Ηeidi που παραδίδει μαθήματα για cool summer style στο honeymoon της στο Capri.

Kate Hudson

Mαμά και κόρη με το ίδιο boho φόρεμα, ethnic αξεσουάρ και shoulder bag μας προτείνει η πάντα stylish Kate.

Kim Kardashian

Τop και wide leg παντελόνι σε digitan prints για εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση από την Kim Κardashian, τέλειο για clubing στον νησί.

Jennifer Lopez

Xαλαρό style για την Lopez και κλασικά κομψό, jean παντελόνι,λευκό λινό πουκάμισο και sneakers, το τέλειο look για μία μέρα διακοπών.

Margot Robbie

Mαύρο φόρεμα είναι η επιλογή της Μargot Robbie συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα και aviator γυαλιά ηλίου. Look που το φοράς όλη μέρα!

Rosie Huntington-Whiteley

Τέλειο λευκό shirt dress από αέρινο ύφασμα συνδυασμένο με ένα διακριτικό κολιέ και no bra για το διάσημο μοντέλο στις εν πλω διακοπές του.

Κendall Jenner

Maxi φούστα και crop top, το τέλειο summer look από την Κendall Jenner όσο ήταν στην Μύκονο. Chain bag σε λευκό χρώμα και μικροί κρίκοι ολοκληρώνουν το holiday look της.

Priyanka Chopra

Τop και short στο ίδιο μοτίβο συνδυασμένα με raffia καπέλο και λευκά αξεσουάρ επέλεξε η Chopra σε ένα από τα χαλαρά look των διακοπών της. Το short ψηλόμεσο και το top με off shoulder σχέδιο δίνουν ένα τέλειο summer style.

Read More

And More