Μαύρο φόρεμα: Πως μπορείς να το αναδείξεις με καλοκαιρινό στιλ

To μαύρο φόρεμα είναι μία τέλεια επιλογή για τις city και office εμφανίσεις όλο το χρόνο, κλασική αξία στην urban ντουλάπα σου, και βεβαίως απόλυτα κομψή επιλογή πέρα από τάσεις και trends. Tώρα όμως που η πόλη είναι άδεια, ο υδράργυρος στα ύψη, και το μόνο που σκέφτεσαι είναι τα νησιά και τις βουτιές, όταν ακούς μαύρο φόρεμα τότε δύσκολα το βάζεις στα καθημερινά σου look.

Σήμερα θα αλλάξει αυτό γιατί ένα black dress μπορεί να γίνει μία super εμφάνιση για την πόλη που θα σου αρέσει πολύ και θα ξαναχαρείς το αγαπημένο σου φόρεμα.

Βασική προϋπόθεση, αφού μιλάμε για καλοκαίρι, να έχει αέρινο ύφος το φόρεμά σου, να είναι σίγουρα σε χαλαρή γραμμή και να μην έχει μανίκια. Μπορεί να έχει κουμπιά και σίγουρα ζώνη αν θες.

Το συνδυάζεις με σανδάλια, με sneakers με raffia shoes αλλά και με mules (γενικά με άνετα παπούτσια), ενώ αποφεύγεις: πλατφόρμες και παπούτσια με ψηλό τακούνι.

Μπορείς να κρατήσεις μία leahter vintage bag ή μία ψάθινη τσάντα για τα city stylings με το μαύρο φόρεμα σου.

Σίγουρα επιλέγεις γυαλιά στο ίδιο χρώμα ή metallic, και από κοσμήματα χρυσά λεπτά κολιέ που κάνουν layering είναι το καλύτερο που μπορείς να συνδυάσεις, όπως και οι medium size κρίκοι.

Read More

And More