Μαύρο Ψηλόμεσο Μαγιό: Το must-have κομμάτι του καλοκαιριού!

Ψάχνεις το καλύτερο μαύρο ψηλόμεσο μαγιό για το φετινό καλοκαίρι; Το κλασικό μπικίνι που όλες αγαπάμε έρχεται ανανεωμένο, κι εμείς σου δείχνουμε τα καλύτερα!

Δες τα καλύτερα γυναικεία μαγιό στα Olympic Stores: σε απλές γραμμές ή με πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, θα βρεις αυτό που ταιριάζει ακριβώς στο στιλ σου για να είσαι πάντα έτοιμη για την επόμενη εξόρμηση στην παραλία!

Μαύρο ψηλόμεσο μαγιό – 19.99

Όπως το λευκό t-shirt και το τζιν παντελόνι, έτσι ακριβώς και το μαύρο ψηλόμεσο μαγιό είναι βασικό κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας, ιδανικό για κάθε γυναίκα.

Fashion Tip: Τα trends αλλάζουν, αλλά ένα πράγμα δεν αλλάζει ποτέ. Δεν πάμε πουθενά χωρίς το αντηλιακό μας!

 

Μαγιό τριγωνάκι – 19.99

Για το μαγιό τριγωνάκι δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Όμορφο στην απλότητά του, αν προτιμάς τη μονοχρωμία, το μαύρο μαγιό είναι σίγουρα η πιο σικ καλοκαιρινή επιλογή!

Fashion Tip: Δοκίμασε να συνδυάσεις το μαύρο τριγωνάκι με ένα κόκκινο ψηλόμεσο μαγιό από κάτω, που κάνει τέλεια αντίθεση!

 

Ολόσωμο μαύρο μαγιό – 19.99

Σίγουρα θα αγαπήσεις και το μαύρο ψηλόμεσο μαγιό από τα Olympic Stores, που έρχεται σε ολόσωμο σχέδιο για να ταιριάξει σε ακόμα περισσότερες γυναίκες.

Fashion Tip: Προτίμησε ένα ολόσωμο μαγιό όταν θα έχεις πάρει ήδη λίγο χρώμα για να μη σου αφήσει περίεργα tan lines. 

 

Ψηλόμεσο ριπ μαγιό – 19.99

Τα ριπ μαγιό έκαναν την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια και πλέον έχουν φανατικές θαυμάστριες. Ένα ψηλόμεσο ριπ μαγιό μπορεί να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο. Απλό στο χρώμα, αλλά ποτέ βαρετό, θα το αγαπήσεις κι εσύ και θα το απολαύσεις στο έπακρο φέτος το καλοκαίρι!

Fashion Tip: Το καλύτερο ύφασμα για κάθε σωματότυπο, σταθερό και ιδανικό ακόμα για γυναίκες με μεγάλο στήθος που χρειάζονται έξτρα στήριξη.

Το μικρό μαύρο μαγιό – 19.99

Όπως το μικρό μαύρο φόρεμα, που τόσο έχεις αγαπήσει κι έχεις δει σε περιοδικά και ταινίες, έτσι ακριβώς και το μικρό μαύρο μαγιό μπορεί να γίνει η go-to επιλογή σου κάθε φορά που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Fashion tip: Συνδύασέ το με ένα ριχτό άσπρο πουκάμισο, ακόμα και αντρικό, για την πιο ανεπιτήδευτα σέξι εμφάνισή σου στην παραλία.

Το μαύρο ψηλόμεσο μαγιό δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα το 2021. Τα γυναικεία μαγιό των Olympic Stores κλέβουν τις εντυπώσεις και σίγουρα θα βρεις κι εσύ το κομμάτι εκείνο που θα λατρέψεις και δε θα αποχωρίζεσαι ποτέ!