ΜΕ ΑΠΟΨΗ! H Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να φτιάξεις τις πασχαλινές λαμπάδες σου…

ΜΕ ΑΠΟΨΗ! H Πόπη Αναστούλη σου δείχνει πως να φτιάξεις τις πασχαλινές λαμπάδες σου… | tlife.gr

Η λαμπάδα είναι ένα σύμβολο αγάπης, ένα αρχαίο έθιμο που φτάνει μέχρι τις μέρες μας! Φέτος το Πάσχα κάνε τη διαφορά και δώρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα λαμπάδες που έχεις διακοσμήσει μόνη σου! Παίξε με κορδέλες, ψαλίδια και κλωστές και δημιούργησε ένα προσωπικό δώρο!

Η οικονομική κρίση έχει γίνει πλέον ένα «κοινότοπο» επιχείρημα για να δώσουμε περισσότερο βάρος στα δώρα που ανταλλάσουμε! Σκέψου όμως πόσο μεγάλη αξία θα έχει για τη μητέρα σου ή τη φίλη σου η λαμπάδα που θα στολίσεις με προσωπική φροντίδα, που θα έχει τις ατέλειες της δικής σου προσπάθειας που θα αντικατοπτρίζει όλα όσα νιώθεις για εκείνη! Άλλωστε η λαμπάδα είναι ένα σύμβολο αγάπης και όχι εορτασικό καταναλωτικό έθιμο! Για το λόγο αυτό εμείς ζητήσαμε από την Πόπη Αναστούλη να μας δείξει πως θα διακοσμήσουμε πασχαλινές λαμπάδες με απλά βήματα και οικονομικά υλικά!

Εxtra Tip: Τα βαπτιστήρια δεν «μασάνε» με σύμβολα αγάπης και προσωπική προσπάθεια! Το δώρο – παιχνίδι είναι απαραίτητο συνοδευτικό εάν όχι σκοπός της λαμπάδας! Να θυμάσαι ότι η Barbie και ο McQueen θα μεταλαμπαδεύσουν… το μήνυμα της αγάπης πιο αποτελεσματικά!

Ακολούθησε τα βήματα εδώ για να φτιάξεις τις δικές σου λαμπάδες!

READ more