Με δημιουργίες Celia Kritharioti η Έλενα Τσαγκρινού στο video για τη Eurovision

Με άκρως εντυπωσιακές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη εμφανίζεται η Έλενα Τσαγκρινού στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι “El Diablo” με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Στο video που έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου, η Έλενα Τσαγκρινού ερμηνεύει το “El Diablo” φορώντας δύο αποκλειστικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής της διεθνώς καταξιωμένης Ελληνίδας Fashion Designer Σίλιας Κριθαριώτη.

 

 

Στο βίντεο βλέπουμε την Έλενα Τσαγκρινού να φοράει ένα μαύρο κορμάκι που αποτελείται από φούστα και τοπ, διακοσμημένα με κρύσταλλα, κέντημα και μακριά κρόσσια, όλα κεντημένα στο χέρι, αλλά και μια ολόσωμη φόρμα με κρύσταλλα σε αποχρώσεις του γαλάζιου. Και οι δύο δημιουργίες καταφέρνουν να αναδείξουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της ερμηνεύτριας και ταυτόχρονα απογειώνουν την αισθητική σε ένα video που θα συζητηθεί.

Την ίδια στιγμή για την επίσημη φωτογράφιση και το εξώφυλλο του single, η Έλενα Τσαγκρινού επέλεξε και πάλι τον οίκο Celia Kritharioti, και συγκεκριμένα ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα από την επιτυχημένη συλλογή Red For Hope.

 

 

Read More

And More