Με ένα εντυπωσιακό show παρουσίασε την Couture συλλογή της η Celia Kritharioti στο Παρίσι

Προορισμός, η «Πόλη του Φωτός», όπου χθες Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε την Spring/Summer 2022 Couture Συλλογή της. Το εντυπωσιακό show έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της λαμπερής εβδομάδας υψηλής ραπτικής, στο εμβληματικό Palais de Tokyo στο Παρίσι, ένα κτήριο συνδεδεμένο με την μοντέρνα τέχνη και τα φαντασμαγορικά fashion shows. 

 

H Celia Kritharioti Couture SS22 Collection με τίτλο “Coloured Days”, έκανε δυναμική επιστροφή στις παριζιάνικες πασαρέλες με μια συλλογή που φέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας, δοσμένη μέσα από ζωντανά χρώματα και απαράμιλλη δεξιοτεχνία. Μια συλλογή γεμάτη positive attitude, ένα αντίδοτο στα δύο αυτά σκοτεινά και δύσκολα χρονιά που περάσαμε.

 

 

Συγκεκριμένα, η “Coloured Days” Collection για την προσεχή άνοιξη/καλοκαίρι είναι μια ωδή στα χρώματα, με τις εντυπωσιακές φλούο αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν στην πασαρέλα: σε μίνι και κεντημένα cocktail φορέματα που κόβουν την ανάσα, σε κάπες μέχρι το πάτωμα διακοσμημένες με φτερά στρουθοκαμήλου, σε τολμηρές διαφάνειες και περίτεχνα cut-outs που αποθεώνουν τη γυναικεία φιγούρα. Κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια, ροζ, baby blue, lime, chartreuse και λευκό συνδυάζονται σε μοναδικές δημιουργίες που υμνούν τη γυναίκα.

Οι haute couture κεντημένες στο χέρι δημιουργίες του Οίκου Celia Kritharioti που παρέλασαν μπροστά στο διεθνές fashion crowd, έκλεψαν τις εντυπώσεις, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τα διεθνή Μέσα. Παράλληλα, στο τέλος του show, η ταλαντούχα σχεδιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά με φανερή τη συγκίνησή της:

«Επιστρέψαμε. Αυτή είναι η πιο αισιόδοξη δήλωση για τη βιομηχανία της μόδας, το να είμαστε παρόντες. Θα έρθουν κι άλλες πολύχρωμες μέρες».

Για να ανακαλύψετε τη Spring/Summer 2022 Collection κάνετε κλικ εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Show Credits:

Photos credits: Show: Getty Images

 

Read More

And More