Με ποιο νέο σχεδιαστή έχουν πάθει εμμονή οι Kardashian-Jenners;

Όταν η οικογένεια Kardashian-Jenner βρίσκει ένα νέο σχεδιαστή που αγαπάει, μπορεί αμέσως να δεσμευτεί σε αυτόν ή αυτήν. Τέτοια λοιπόν είναι η περίπτωση με τον ανερχόμενο σχεδιαστή με βάση τη Νέα Υόρκη LaQuan Smith.

Η Kim Kardashian ήταν η πρώτη που φόρεσε τις δημιουργίες του, φορώντας ένα nude crop-top με την αντίστοιχη pencil φούστα, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι. Από τότε, η Kendall Jenner και η Kourtney Kardashian έχουν επίσης επιλέξει μερικά ακόμα μοντέρνα σχέδιά του. (Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Beyoncé είναι επίσης fan του.)

«Υπάρχει μια γραμμή ανάμεσα στα πράγματα που είναι κακόγουστα και εκείνα που είναι classy. Εμείς οι ίδιοι προκαλούμε τους εαυτούς μας πολύ με αυτό “, λέει ο Smith στο InStyle.com.” Μπορεί η κάθε γυναίκα να φορέσει το ίδιο ρούχο; Όχι, μάλλον όχι. Αλλά είναι για μια συγκεκριμένη γυναίκα. Νομίζω ότι τα ρούχα είναι αγέραστα. Η Kendall και η Kourtney έχουν διαφορές ηλικίας αλλά και οι δύο το φόρεσαν υπέροχα. Αυτό θέλουμε για τη γυναίκα LaQuan. Απλά να νιώθει σίγουρη για τη σεξουαλικότητά της. »

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις πως φόρεσαν τις δημιουργίες του οι Kardashian-Jenners!

/

/

Read More

And More