Με τι να φορέσω το κοραλλί φόρεμά μου; Με τι ένα ψηλόμεσο skinny jean; Το TLIFE απαντά στις ερωτήσεις σου

Για ακόμη μία φορά το TLIFE βρίσκεται δίπλα σου για να σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή στιλιστικά απόφαση.

H εποχή άλλωστε φέρνει μαζί της πολλές γιορτές χαράς και αγάπης και σου δίνουν μία καλή ευκαιρία ή απλά μία αφορμή για να φορέσεις τα “καλά” σου και γιατί όχι να κάνεις και κάποιες αγορές. Στις αποφάσεις αυτές βρισκόμαστε δίπλα σου όχι μόνο για προτάσεις αγοράς και σφαιρικής πληροφόρησης ως προς το τι να επιλέξεις και τι όχι αλλά απαντάει και σε καθεμία ξεχωριστά.

Το TLIFE γίνεται ακόμη μία φορά ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που έστειλες στα κορίτσια της μόδας στο styling@tlife.gr

Ερώτηση:
Θα ήθελα να σας ρωτήσω: έχω το γάμο της φίλης μου 16 Ιουνίου, με τι θα μπορούσα να συνδυάσω κοραλί peep toe γόβες;

Απάντηση:
Γεια σου φίλη μας! Λοιπόν σου προτείνω να κάνεις μία πιο μοδάτη επιλογή και να επιλέξεις μία ολόσωμη φόρμα σε απόχρωση του καφέ. Αν πάλι θέλεις να κινηθείς σε κάτι πιο κλασικό επέλεξε μία φούστα κάτω από το γόνατο και δημιούργησε ενδιαφέρουσα τριχρωμία σε γήινες αποχρώσεις.

Να περάσεις πολύ καλά στο γάμο της φίλης σου! Φιλάκια


Diane von Furstenberg

Ερώτηση:
Παντρεύομαι 15 Ιουλίου -το νυφικό είναι στενό αέρινο με μουσελίνα με πολύ λίγες χαντρούλες διακριτικές ψηλά στο μπούστο (στράπλες) και σκέφτομαι να βάλω ένα ασημί βραχιόλι στο μπράτσο. Τα παπούτσια μου τα έχω παραγγείλει σε ασημί με χαντρούλες διακριτικές. Τι χρώμα σκουλαρίκια θα πήγαιναν; Μικρές πέρλες πάνε ή πρέπει να είναι κάτι σε ασημί;

Απάντηση:
Καλησπέρα Kωνσταντίνα! Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά! Σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας την όμορφη αυτή στιγμή στη ζωή σου! Λοιπόν μου αρέσουν πολύ τα πέδιλα που επέλεξες και το βραχιόλι είναι πολύ funky αλλά θα πρότεινα να το αποφύγεις. Η μέρα αυτή θέλει κάτι πιο κλασικό και διαχρονικό ώστε όταν μετά από χρόνια θα βλέπεις τις φωτογραφίες η εικόνα να είναι διαχρονική. Στη θέση του φόρεσε σκουλαρίκια ώστε να φωτίσεις το πρόσωπό σου και τα χέρια σου άφησέ τα ελεύθερα ώστε να αναδειχθεί το δαχτυλίδι του γάμου.

Σου εύχομαι η ώρα η καλή και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!


Ερώτηση:

Καλησπέρα, βαφτίζω τη κόρη μου την άλλη Κυριακή στη 1 το μεσημέρι. Έχω επιλέξει ένα μακρύ, αέρινο φόρεμα με παρτούς ώμους, σε ύφασμα σολέιγ. Το χρώμα είναι μπλε/μοβ ηλεκτρίκ. Λόγω της ώρας το όλο στιλ είναι αρκετά ανάλαφρο. Είμαι καστανή με ύψος 1.55 και 50 κιλά. Συνήθως φοράω ψηλοτάκουνα (10cm και πάνω) Τι είδους παπούτσι και τι χρώμα θα με συμβουλεύατε να συνδυάσω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση:
Kαλησπέρα Ελένη,
Να σου ζήσει η μικρούλα, να είναι υγιής και τυχερή εύχομαι! Θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα κομψό – λεπτό ζευγάρι πέδιλα είτε σε απόχρωση του χρυσού είτε και σε ασημί. Ανάλογα με το χρώμα στα πέδιλά σου διατήρησε το ίδιο και στα αξεσουάρ ή κοσμήματα ώστε να μην υπερφορτώσεις το όλο σου look. Φρόντισε να επιλέξεις κάτι που να είναι κομψό μεν αλλά σταθερό γιατί θα χρειάζεται να κινείσαι στο χώρο με άνεση. 😉


Moschino

Eρώτηση:
Καλησπέρα! Λοιπόν έχω ένα ψηλόμεσο skinny παντελόνι (jean) και θέλω να μου προτείνετε με τι μπορώ να το φορέσω??
Σας ευχαριστώ! Μαρία 23

Aπάντηση:
Καλησπέρα Μαράκι,
Θα σου πρότεινα πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς όπως στενά t-shirts σε γήινα χρώματα. Κορμάκια με λεπτή τιράντα, πουκάμισα που δένουν στη μέση αμάνικα αλλά και με μανίκι σε έντονα χρώματα όπως φούξια, πράσινο, πορτοκαλί αλλά και μπλουζάκια που θα αφήνουν ένα κομμάτι της κοιλίτσας σου έξω. Βασικός στοιχείο ενός ψηλόμεσου παντελονιού είναι να αναδείξει τη λεπτή μέση όποτε τόνισε αυτή τη λεπτομέρεια στο σώμα σου.

Ερώτηση:
Γεια σας! Έχω ένα γάμο στα μέσα Μαίου όπου θα είμαι κουμπάρα. Θα φορέσω κοραλοκόκκινο στενό φόρεμα με λαιμόκοψη σε στενή γραμμή μέχρι το γόνατο. Στα πλαινά και στην πλάτη έχει δαντέλα στο ίδιο χρώμα. Θα ήθελα να ρωτήσω με τι αξεσουάρ και χρώμα παπουτσιών να το συνδυάσω. Σκεφτόμουν μαύρη ή nude γόβα και αντίστοιχο χρώμα σκουλαρίκια.

Απάντηση:
Γεια σου Σοφία,
Μου αρέσει πολύ που επιλέγεις στενό φόρεμα σε αυτή την τόσο καλοκαιρινή απόχρωση. Αν είναι να διαλέξω ένα από τα δύο ζευγάρια που προτείνεις θα διάλεγα τα nude peep toes αφού το μαύρο είναι αρκετά χειμερινό χρώμα.

Πάντα άξια!
Φιλιά


Victoria Beckham

Ερώτηση:
Καλησπέρα, που μπορώ να βρω φτηνές πλατφόρμες και σανδάλια;

Απάντηση:
Σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στα καταστήματα Fullah Sugah που έχει μεγάλη ποικιλία αλλά και στα καταστήματα ON LINE. Πέσμου αν βρήκες αυτά που έψαχνες!

Φιλάκια


Ερώτηση:

Γεια σας!Είμαι η Αγγελική, 25 χρόνων. Θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα θέμα! Στα μέσα Μαίου έχω μια βάφτιση να πάω. Έχω πάρει λοιπόν ένα κίτρινο μίνι αμάνικο φόρεμα εντελώς απλό. Λέω να το συνδυάσω με φούξια peep toes αλλά δεν ξέρω τι τσαντάκι να πάρω. Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Γεια σου Αγγελικούλα μας,
Θα σου πρότεινα αν ακόμη δεν έχεις πάρει τις γόβες να επιλέξεις Nude (μπεζ) απόχρωση που είναι και διαχρονική και θα κάνεις απόσβεση τα χρήματα που θα δώσεις και να φωτίσεις το σύνολό σου με φούξια clutch.

Φιλιά


Versace

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Τον άλλο μήνα παντρεύεται ο αδελφός μου και διάλεξα ένα μάξι φούξια φόρεμα με πέτρες στο στήθος και τις τιράντες. Ψάχνω παπούτσι σε χρώμα που να μην είναι το αναμενόμενο. Έλεγα κίτρινο, φούξια με ένα τσαντάκι αρκετά περίεργο και χρωματιστό. Μου φαίνεται πολύ περιοριστικό το φόρεμα. Σας ευχαριστώ
Απάντηση:

Απάντηση:
Γεια σου Ισμήνη,
Επειδή το χρώμα του φορέματός σου είναι πολύ εντυπωσιακό θα σου πρότεινα να το αναδείξεις και να μην κάνεις υπερβολές στα παπούτσια. Γιατί δεν επιλέγεις ένα ζευγάρι σε απόχρωση του μπεζ που είναι και διαχρονική και να τονίσεις με το τσαντάκι σου την εμφάνιση σου;

Φιλιά


Ερώτηση:

Καλημέρα.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αρχές καλοκαιριού παντρεύεται η κολλητή μου σε νησί. Αγόρασα μία μαύρη ολόσωμη φόρμα από μουσελίνα που δένει στο λαιμό και έχει ανοικτή πλάτη. Θα ήθελα να ξέρω τι μπορώ να φορέσω από πάνω (μπολερό, σακάκι, ζακέτα;) για να δώσω και χρώμα, καθώς και με τι παπούτσια και αξεσουάρ να την συνδυάσω.
Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση:
Θα σου πρότεινα να αποφύγεις το σακάκι είναι πολύ χειμωνιάτκο, η ζακέτα πολύ απλή και προτείνω να ρίξεις από πάνω μια εσάρπα σε έντονα χρώματα ώστε να φωτίσεις την ολόσωμη φόρμα σου. Φυσικά η μαύρη απόχρωση του ρούχου σου λύνει τα χέρια στα αξεσουάρ αφού μπορείς να επιλέξεις και τα έντονα χρώματα σε κομψά (πάντα) πέδιλα.

Φιλιά

Gianfranco Ferre

Ερώτηση:
Καλησπέρα!! Ονομάζομαι Αναστασία και θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι… Έχω αγοράσει ένα ζευγάρι απίστευτα peep toes σε χρώμα μπλε ηλεκτρίκ σουέντ, αλλά δεν ξέρω με τι χρώμα και στιλ μπλουζάκια θα μπορούσα να τα συνδυάσω. Θα μπορούσα να τα βάλω με ένα κόκκινο απλό μπλουζάκι που είναι κομμένο από πίσω ή θα φαίνεται πολύ φθηνό. Κι άμα τις φορέσω με σορτς θα πρέπει να βάλω ριχτή μπλούζα; Σας ευχαριστώ.
Αναστασία

Απάντηση:
Γεια σου Αναστασία,
Είναι καλό όταν επιλέγουμε να φορέσουμε κάτι κοντό όπως είναι ένα σορτσάκι σε συνδυασμό με εντυπωσιακά παπούτσια να κρατάμε ισορροπίες στα τοπ, οπότε σκέφτεσαι πολύ σωστά να φορέσεις κάτι ριχτό. Τώρα τα παπούτσια αυτά είναι πολύ κομψά και μπορείς να τα βάλεις σχεδόν με όλα σου τα σύνολα με φορέματα, φούστες αλλά και πιο
casual σύνολα όπως αυτό που αναφέρεις.

Φιλιά

Ερώτηση:
Η σελίδα και η άποψη σας μου αρέσει ιδιαίτερα! Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα μόνιμο σοβαρό, προσεγμένο και σικάτο ντύσιμο καθημερινό με ιδιαίτερη έμφαση στα αξεσουάρ. Είμαι 50 χρονών και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση:
Καλησπέρα Ελβίρα, σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια! Σας προτείνω να επιλέξετε ρούχα που σας κάνουνε να νιώθετε άνετα και να μην αλλάξετε συνήθειες που μπορεί να σας βόλευαν μέχρι σήμερα. Δηλαδή αν φορούσατε παντελόνια επιλέξτε ανάμεσα από υφασμάτινα, ψηλόμεσα ή μέχρι τα κόκαλα της λεκάνης που θα φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο (και πιο κάτω) σε όχι τόσο εφαρμοστή γραμμή και συνδυάστε τα με τοπ κομψά ακόμη και με έντονα μονόχρωμα κομμάτια και επιλέξτε έντονα μεγάλα κολιέ. Φέτος είναι στην επικαιρότητα οι μπλε – χάντρες και τι πιο ελληνικό και κομψό από αυτό. Φυσικά και τα πουκάμισα θα ταίριαζαν αλλά είναι αρκετά συντηρητικό το αποτέλεσμα. Δεν θα έλεγα φυσικά όχι και σε φορέματα που φτάνουν στη μέση της γάμπας σε γήινες αποχρώσεις όπως λευκό, μπεζ, καφέ, μπλε σκούρο και μαύρο.

Ελπίζω το αποτέλεσμα να σας χαροποιήσει! Φιλιά πολλά

Read More

And More