Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζεται να κάνει η Victoria Beckham στον οίκο της

Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζεται να κάνει η Victoria Beckham στον οίκο της | tlife.gr

Έπειτα από πολλά shows της Victoria Beckham στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, έφτασε η ώρα που η διάσημη σχεδιάστρια και πρώην μέλος των Spice Girls θα αλλάξει χώρα, αλλά και ήπειρο, στις επιδείξεις της. Ε ναι λοιπόν, η Beckham “μετακομίζει” το catwalk του ομώνυμου οίκου της και μεταφέρεται στην γενέτειρά της στο Λονδίνο.

Ενώ έχουμε λίγο μόνο καιρό για να ξεκινήσει η εβδομάδα μόδας στα fashion hot spots, θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο για την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει η Victoria, καθώς όπως δήλωσε το team της σχεδιάστριας, ο οίκος θα λάβει μέρος στο London Fashion Week από τον επόμενο Σεπτέμβριο. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την αλλαγή έπαιξε το βρετανικό βραβείο OBE που παρέδωσε ο πρίγκιπας Williams στη Victoria Beckham ένα χρόνο πριν.

Η ίδια είχε δηλώσει: “Ένιωσα την απόλυτη ευχαρίστηση και ικανοποίηση όταν βρέθηκα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Είμαι υπερήφανη που είμαι από τη Βρετανία και που τιμήθηκα με το βραβείο OBE από τον Δούκα του Cambridge”.

 Η ίδια συνέχισε να λέει: “Αν έχετε μεγάλα όνειρα και εργάζεστε σκληρά, μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράζομαι αυτή την ιδιαίτερη περίσταση με τους γονείς και τον σύζυγό μου, γιατί χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή τους, κανένα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό”.

READ more