Meghan Markle: Έλληνας σχεδιαστής βρίσκεται στους υποψήφιους για τη δημιουργία του νυφικού της

Ο πρίγκιπας Harry και η διάσημη ηθοποιός Meghan Markle, ανακοίνωσαν πριν από λίγες μέρες τον αρραβώνα τους. Το ζεύγος φωτογραφήθηκε στο Kensington Palace’s Sunken Garden, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο BBC σχετικά με την ιστορία της αγάπης τους και αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για το γάμο τους. Ναι, έχουμε πλέον μια ιδέα για το νυφικό που θα φορέσει η Meghan.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το special gown που θα φορέσει εκείνη την ημέρα, η ίδια δήλωσε πως έχει αδυναμία στην σχεδιάστρια Delphine Manivet με έδρα το Παρίσι, καθώς και στον Έλληνα σχεδιαστή Christos Costarellos, λόγω της μοναδικότητάς του και της ομορφιάς που αποτυπώνει στις δημιουργίες του. Επίσης, της αρέσουν πολύ οι Couture δημιουργίες του Elie Saab και του J.Mendel.

Ο σχεδιαστής Christos Costarellos, έχει διαπρέψει με τις iconic δημιουργίες του, τόσο σε Έλλαδα όσο και στο εξωτερικό και πραγματικά θα ήταν huge νέο εάν η Meghan επέλεγε ένα νυφικό που θα έφερε την υπογραφή του. Από ότι φαίνεται, η ηθοποιός που δεν κατάγεται από την Βρετανία, δεν έχει σκοπό να επιλέξει κάποιον british designer για τη συγκεκριμένη μέρα. Αυτό που μπορούμε με σιγουριά να αναφέρουμε είναι ότι μέχρι να γίνει ο γάμος δεν θα έχουμε εικόνα από το φόρεμά της, μιας και η ίδια δήλωσε ότι θέλει να ακολουθεί τις παραδόσεις και να μην δει το νυφικό ο άντρας των ονείρων της, Harry!

Read More

And More