Meghan Markle – Kate Middleton: Το χειμερινό αξεσουάρ που λατρεύουν

Η βασιλική οικογένεια πάντα θα μας απασχολεί με κάτι. Τα πιο πρόσφατα είναι η τρίτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton, αλλά και ο αρραβώνας της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος αποφάσισε να “φτιάξει” τη ζωή του, να ακολουθήσει το πρωτόκολλο και να ξεχάσει οτιδήποτε “άταχτο” θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το παρελθόν του.

Τον έρωτα, λοιπόν, βρήκε στα μάτια της ηθοποιού, η οποία έχει μαγέψει όλη την Άγγλια και όχι μόνο, με την ομορφιά και το αψεγάδιαστο στιλ της. Και η τελευταία της εμφάνιση δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η ίδια εμφανίστηκε με neutral look που απαρτιζόταν από ένα beige coat, suede boots και μια μίνι τσάντα σε αντίστοιχο χρώμα. Αυτό που ολοκλήρωσε το look της και που τράβηξε τη δική μας προσοχή, είναι ένα καπέλο από τσόχα και με 3D σχέδιο.

Οι πληροφορίες όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και η εμφάνιση της Meghan έχει ένα κοινό με την εμφάνιση της Kate.

 

 

Η Δούκισσα επέλεξε total black look και έδωσε στιλ με ένα καρό παλτό. Το κοινό στην εμφάνιση των δύο είναι το καπέλο φυσικά, μιας και η Kate επέλεξε ένα σε παρόμοια γραμμή, μόνο που ήταν δημιουργημένο από γούνα. Δεν πιστεύεις λοιπόν, ότι οι δύο τους αγαπούν αυτό το winter accessory; Εμείς λέμε πως ναι!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, η βασιλική οικογένεια επισκέφθηκε την εκκλησία St Mary Magdalene και όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο σε τέτοιες περιστάσεις, οι γυναίκες πρέπει να φορούν καπέλο.

Read More

And More