Η Melania Trump και η Gigi Hadid φόρεσαν το ίδιο παλτό! Ψήφισε την καλύτερη εμφάνιση

Όπως κάθε πρωί που φτάνω στο γραφείο, έτσι και σήμερα, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τσεκάρω της εμφανίσεις των διάσημων που έκαναν τις τελευταίες ώρες. Στο βλέμμα μου λοιπόν, έπεσε η Melania Trump η οποία έκανε την εμφάνισή της με το σύζυγό της, Donald Trump, στο αεροδρόμιο, φορώντας ένα chic σύνολο που και να θέλαμε δεν θα μπορούσε να μας περάσει απαρατήρητο. Γιατί; Γιατί ήταν βασισμένο στο κίτρινο χρώμα, με αποτέλεσμα να δείχνει τόσο λαμπερή και φρέσκια που τραβούσε όλα τα βλέμματα.

Η εμφάνιση της Melania απαρτιζόταν από ένα κίτρινο παλτό και πουλόβερ στο ίδιο χρώμα που έφεραν την υπογραφή του σχεδιαστή Ralph Lauren. Τα συνδύασε με μια δερμάτινη midi φούστα του οίκου Pierre Herve, καφέ γάντια και tote bag και λεοπάρ γόβες.

Κάπου εκεί που θαύμαζα τη Melania για τη στιλιστική της επιλογή, στο μυαλό μου ήρθε η σκέψη ότι κάπου το έχω δει ξανά αυτό το παλτό. Και φυσικά θυμήθηκα…

Γυρνάμε το χρόνο τρεις μήνες πίσω, όταν η Gigi Hadid είχε κάνει μια total yellow εμφάνιση που φυσικά έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Ralph Lauren. Η ίδια είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με Christian Louboutin sparkly γόβες, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο glam.

Και σε αυτό το σημείο θα σε ρωτήσω! Σου άρεσε πιο πολύ η εμφάνιση της Melania που φόρεσε αυτό το παλτό σε daily εμφάνιση ή ταυτίζεσαι περισσότερο με την glam εμφάνιση της Gigi;


Read More

And More