Site icon TLIFE

Melania Trump: Λαμπερή πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ της με τον Ντόναλντ Τραμπ στο πλευρό της – Οι ηχηρές απουσίες

Με έντονο συμβολισμό και αυστηρά επιλεγμένη αισθητική πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Melania» στο Kennedy Center, παρουσία του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ.

Το προεδρικό ζεύγος εμφανίστηκε μαζί στο χαλί — το οποίο, ειδικά για την περίσταση, είχε μετατραπεί σε μαύρο, σε απόλυτη αρμονία με την ασπρόμαυρη ταυτότητα της ταινίας.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, παρουσία περιορισμένου αριθμού καλεσμένων, από τον χώρο της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας και της showbiz. Η Μελάνια Τραμπ βρέθηκε στο επίκεντρο της βραδιάς, καθώς το ντοκιμαντέρ εστιάζει αποκλειστικά στη δική της οπτική και στον ρόλο της λίγο πριν από τη δεύτερη ορκωμοσία του συζύγου της ως 47ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

 REUTERS/Kylie Cooper

REUTERS/Kevin Lamarque

 REUTERS/Kevin Lamarque

Η ταινία παρακολουθεί την Πρώτη Κυρία σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο 20 ημερών, καταγράφοντας στιγμές προετοιμασίας, μετακινήσεις και συναντήσεις, από το Μαρ-α-Λάγκο έως τη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για ένα behind-the-scenes πορτρέτο που επιχειρεί να φωτίσει μια πιο προσωπική και λιγότερο δημόσια πλευρά της.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπρετ Ράτνερ, ενώ η Μελάνια Τραμπ συμμετέχει και ως εκτελεστική παραγωγός. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η Amazon MGM Studios εξασφάλισε τα δικαιώματα της ταινίας έναντι 40 εκατομμυρίων δολαρίων, με τη Μελάνια να φέρεται πως λαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό της συμφωνίας. Παράλληλα, η πλατφόρμα επένδυσε σημαντικά και στην προώθηση του πρότζεκτ, με εκτεταμένη διαφημιστική καμπάνια και ταυτόχρονες προβολές σε δεκάδες κινηματογράφους.

REUTERS/Kylie Cooper

 REUTERS/Kylie Cooper

Για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα, η Μελάνια επέλεξε ένα κομψό μαύρο ταγέρ Dolce & Gabbana με δερμάτινη ζώνη, ολοκληρώνοντας το look με τις χαρακτηριστικές μαύρες γόβες στιλέτο της — πιστή στο διαχρονικό, αυστηρό chic στιλ που τη χαρακτηρίζει.

Ποιοι έδωσαν το «παρών» – και ποιοι όχι

Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς βρέθηκαν πρόσωπα με ισχυρή δημόσια παρουσία, όπως η Nicki Minaj και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Pete Hegseth. Ωστόσο, εξίσου έντονες ήταν και οι απουσίες.

 Nicki Minaj – REUTERS/Kylie Cooper

 

U.S. Defense Secretary Pete Hegseth with wife Jennifer Rauchet

Ο 19χρονος Μπάρον Τραμπ δεν παρευρέθηκε, παρότι το όνομά του εμφανίζεται στους συντελεστές της ταινίας. Απούσα ήταν και η Ιβάνκα Τραμπ μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, ενώ δεν εμφανίστηκαν ούτε ο Έρικ Τραμπ με τη Λάρα Τραμπ. Αντίθετα, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έδωσε το «παρών», συνοδευόμενος από την αρραβωνιαστικιά του, Μπετίνα Άντερσον.

REUTERS/Kevin Lamarque

Η πρεμιέρα του «Melania» άνοιξε και επίσημα τον κύκλο δημόσιας συζήτησης γύρω από το ντοκιμαντέρ, το οποίο ήδη προκαλεί αντιδράσεις, σχόλια και έντονο ενδιαφέρον — τόσο για το περιεχόμενό του όσο και για τα πρόσωπα που επιλέγουν να σταθούν (ή να απουσιάσουν) από το πλευρό της Πρώτης Κυρίας.

Kεντρική φωτογραφία- Reuters

© 2026 tlife.gr