Mένεις σπίτι και κάνεις ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου! Ό,τι απορία έχεις η fashion editor θα σου απαντήσει

Μένουμε σπίτι και έχουμε αρκετό χρόνο να ασχοληθούμε και με πολλά που είχαμε παραμελήσει: η ντουλάπα μας είναι ένα από αυτά! Καιρός να κάνεις ένα ωραίο update να δεις τι έχεις, τι χρειάζεσαι, τι δεν σου αρέσει πια και να της δώσεις νέο χαρακτήρα πιο χρηστικό!

Ό,τι απορία έχεις ενώ ξαναβλέπεις παλιά σου ρούχα, αλλά και γενικότερα αν σε απασχολεί κάτι για το προσωπικό σου στιλ, μπορείς τώρα να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα.

Ερώτηση 1
Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω μια τσάντα σε φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα. Μπορείτε να με συμβουλέψετε ποιο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί πιο εύκολα; (Εκτός από μπεζ που έχω ήδη).
Ευχαριστώ

Απάντηση
Το χρώμα που θα επιλέξεις και το πόσο εύκολα θα το συνδυάσεις έχει κυρίως να κάνει με τα χρώματα που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Σε γενικές γραμμές πιο εύκολα συνδυάζονται τα ουδέτερα χρώματα -καφέ, μπεζ, λευκό με τα καλοκαιρινά μας σύνολα αλλά και μία pastel απόχρωση αν μπορέσεις να την συνδυάσει με την πλειοψηφία των ρούχων σου είναι τέλεια.

@rosiehw

 

Ερώτηση 2

Καλησπέρα. Πήρα ένα ζευγάρι mules ψηλοτάκουνα σε μαύρο χρώμα, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να τα φορέσω; Έχω ύψος 1.57. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας τα mules φέτος είναι τα must have της σεζόν. Φόρεσε τα με θηλυκά ρούχα, midi φορέματα, φούστες cigarette παντελόνια και ψηλόμεσα σορτσάκια. Απόφυγε sporty σύνολα, πολύ μίνι και φαρδιά παντελόνια.

Ερώτηση 3

Γεια σας και συγχαρητήρια για τις συμβουλές σας.Έχω αγοράσει λευκό (off white) σύνολο, μακριά παντελόνα με αμάνικο γιλέκο και μπλουζάκι δαντέλα από μέσα και αν όλα πάνε καλά θα το βάλω σε ένα γάμο (πολιτικό) τέλος καλοκαιριού.Παρακαλώ τις συμβουλές σας για παπούτσια, τσάντα και κοσμήματα. Σκέφτομαι κάτι σε έντονο χρώμα για να σπάει λίγο και να μην είναι πολύ επίσημο. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μου μου αρέσει το παντελόνι με το γιλέκο που φέτος είναι και μεγάλη τάση, δεν χρειάζεσαι το δαντελένιο top από μέσα, δημιούργησε ένα masculine σύνολο και συνδύασε  πέδιλα σε λευκό επίσης χρώμα και χρυσά σκουλαρίκια ίσως κρίκους για να έχεις ένα stylish look.

Ερώτηση 4
Καλησπέρα! Έχω ένα άσπρο ολόσωμο σορτς και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το βάλω με άσπρο πέδιλο με ξύλινο πάτο. Θα το συνδυάσω με ασπρόμαυρο κιμονό και εκρού τσάντα. Για βραδινή έξοδο όταν ξαναβγούμε με το καλό.

Απάντηση
Φίλη μας το σύνολο που μας περιγράφεις είναι μια χαρά. Εννοείται ότι μπορείς να το βάλεις και να περάσεις super!

Ερώτηση 5

Καλησπέρα έχω αυτό το φόρεμα και σκέφτομαι να το κοντύνω τι λέτε;

Απάντηση

Φίλη μας αν αλλάξεις έστω και λίγο το σχήμα του φορέματος θα το καταστρέψεις, δεν βλέπω κανένα λόγο να το κοντύνεις έχει άψογο μήκος για το ύφος του και θα χαρείς και όλο το καλοκαίρι αφού είναι αέρινο και στιλάτο.

Eρώτηση 6

Θα ήθελα να ρωτήσω που θα βρω σουτιέν με καλή ενίσχυση και σταθερότητα για μεγάλο στήθος.

Απάντηση

Φίλη μου δοκίμασε σε ένα κατάστημα Triumph, μία εταιρεία που ειδικεύται σε μεγάλα μεγέθη και έχει και πολύ ωραία σχέδια να δοκιμάσεις.

Eρώτηση 7

Έχω βρεις ένα παλιό τζιν skinny σε μαύρο χρώμα αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τα skinny είναι ακόμη στην μοδα.

Απάντηση

Φίλη μου μερικές φορές αξιολογούμε τα ρούχα μας με βάση την χριστικότητα τους και το πως μας πάνε, αν αυτό το τζιν σε κολακεύει τότε άνετα το φοράς και τώρα αφού θα δείχνει ωραία την σιλουέτα σου. Οχι τα skinny δεν είαι στην πρώτη γραμμή των trends αλλά ένα ωραίο skinny jena αξίζει να βρίσκεται στην ντουλάπα μας.

Ερώτηση 8

Καλημέρα έχω δει αυτό το φόρεμα και σκέφτομαι να το αγοράσω είναι μόδα φέτος αυτά τα σχέδια ;

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου έχει ένα all time classic καλοκαιρινό ύφος που δεν φεύγει ποτέ απο την μόδα, να το πάρεις και θα το χαρείς όλο το καλοκαίρι μέσα στην πόλη  ή στις διακοπές σου.

And More