Mένεις σπίτι και κάνεις ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου! Ό,τι απορία έχεις η fashion editor θα σου απαντήσει

Μένουμε σπίτι και έχουμε αρκετό χρόνο να ασχοληθούμε και με πολλά που είχαμε παραμελήσει: η ντουλάπα μας είναι ένα από αυτά! Καιρός να κάνεις ένα ωραίο update να δεις τι έχεις, τι χρειάζεσαι, τι δεν σου αρέσει πια και να της δώσεις νέο χαρακτήρα πιο χρηστικό!

Ό,τι απορία έχεις ενώ ξαναβλέπεις παλιά σου ρούχα, αλλά και γενικότερα αν σε απασχολεί κάτι για το προσωπικό σου στιλ, μπορείς τώρα να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα.

Ερώτηση 1 

Συγχαρητήρια για την στήλη σας!Καθαρίζοντας την ντουλάπα μου βρήκα αυτή την παλιά ζακέτα της μητέρας μου. Ενώ βρίσκω όμορφη την πλέξη της μου φαίνεται παλιομοδίτικη.Εσείς πιστεύετε πως φοριέται ή θα ήταν καλύτερο να την ξεφορτωθώ; Ευχαριστώ!

Απάντηση

Η ζακέτα αυτή έχει ένα ωραίο vintage style, που θα μου άρεσε με shorts το καλοκαίρι βράδυ στο νησί και σανδάλια, άλλα μόνο έτσι. Κατά τα αλλά έχει ένα πολύ seventies στοιχείο που δύσκολα γίνεται safe επιλογή στο καθημερινό σου ντύσιμο.

Ερώτηση 2
Επειδή σε λίγο θα ξαναγυρίσουμε στη δουλειά, θα θελα παρακαλώ να μου πείτε μέχρι πότε μπορώ να φορέσω δερμάτινη φούστα και παντελόνι.

Απάντηση

Φίλη μου τα δερμάτινα κομμάτια είναι φέτος και το καλοκαίρι ιδιαίτερα σε camel και γαλάζια απόχρωση. Αν μιλάμε για μαύρα τότε εξαρτάται από το styling, δηλαδή μια μαύρη δερμάτινη φούστα με ένα t -shirt φοριέται μέχρι ο καιρός και η θερμοκρασία να το επιτρέπει. Φαντάζομαι και εσύ με καύσωνα δεν θα επιλέξεις δερμάτινο κομμάτι για το γραφείο σου, αλλά από τώρα και μέχρι αρχές Ιουνίου μπορείς να επιλέξεις.

Ερώτηση 3

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να συνδυάσω πλεκτή φούστα μέσα στο καλοκαίρι,δηλαδή βελονάκι όχι μάλλινη.

Απάντηση

Τα ρούχα με βελονάκι έχουν την τιμητική τους κάθε καλοκαίρι και μου αρέσουν ιδιαίτερα. Μία τέτοια φούστα μπορείς  να την συνδυάσεις με flat mules στην πόλη ή με σανδάλια στις διακοπές σου και να έχεις μία  πολύ στιλάτη εμφάνιση.

Ερώτηση 4

Φέτος το καλοκαίρι θα είναι μόδα οι πλατφόρμες; Έχω αυτές μπορώ να τις βάλω και αυτή την σεζόν;

Απάντηση

Και βέβαια να τις φορέσεις οι πλατφόρμες και φέτος είναι ψηλά στις τάσεις και μας αρέσουν πολύ γιατί εκτός από στυλ δίνουν και extra ύψος. Πηγαίνουν ιδιαίτερα με boho φορέματα και λιγότερο με city σύνολα.

Ερώτηση 5

Έχω ήδη αγοράσει αυτό το φόρεμα δεν το φόρεσα λόγω καραντίνας μπορώ να το βάλω καλοκαίρι;

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου δεν έχει εποχή γιατί το ύφασμα του είναι αέρινο και φοριέται ολο τον χρόνο. Για τα μανίκια μπορείς να τα σηκώσεις και έχεις ένα τέλειο city look για το καλοκαίρι σου.

Ερώτηση 6

Έχω από πέρσι μεγάλους κρίκους θα του φορέσω και φέτος είναι τάση;

Απάντηση

Οι κρίκοι παραμένουν ψηλά στις τάσις με τα κοσμήματα αλλά όχι οι πολύ μεγάλοι όσοι οι πιο χοντροί. Αν δεν είναι έτσι αυτοί που έχεις απέφυγε να τους βάλεις και διάλεξε ένα νέο ζευγάρι πιο κοντά στις τάσεις τις φετινές.

Ερώτηση  7

Για μία ακόμη φορά ζητάω την βοήθεια σας, αυτό το παντελόνι με τι παπούτσια θα το φορέσω καλοκαίρι;

Απάντηση

Φίλη μας ένα casual παντελόνι σαν αυτό χρειάζεται και ένα cool παπούτσια έχεις πολλές επιλογές: sneakers, flat mules, σανδάλια ακόμη και σαγιονάρες όπως στην φωτογραφία όλα αυτά πάνε τέλεια για πρωινές εμφανίσεις και το βράδυ  με ένα minimal πέδιλο του δίνεις άλλη όψη!

And More